Ceritoğlu'ndan Pazar Ziyareti

AK Parti Çorum milletvekili aday İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Boğazkale ilçesinde pazarcı esnafını ziyaret etti.

Ceritoğlu'ndan Pazar Ziyareti
Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve partililerinde eşlik ettiği ziyarette milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, pazarcı esnafına bol kazanç temennisinde bulundu.

Ceritoğlu’nun pazarı ziyaret ederek kendileriyle diyalog halinde bulunmasından hoşnut olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, seçim çalışmalarında kendisine başarılar dilediler.

7 Haziran’ın seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu dile getiren Kurt, “Ülkemiz için, Ülkemizin yönetimini belirleyecek konumu için siyasi dengelerin ve taşların yerine oturması için çok önemli ve çok hassas bir seçimden geçeceğiz. Sizlerle birlikte bu 7 Haziran seçim sürecini Allah’ın izni ile çok büyük başarı ile gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Ziyaretlerimizde gördük ki, AK Parti halkın gönlünde bir yer etmiş. Bizlere büyük teveccüh, ilgi ve alaka gösteren, pazarcı esnafımıza ve Boğazkale halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA