BURULAŞ, 'Dubai Arabian Travel Market 2015 Fuarı'Katıldı

Bursa Uluşım Toplu Taşıma İşletmeciliği (BURULAŞ), dünya turizminin kalbinin attığı "Dubai Arabian Travel Market 2015 Fuarı"na katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, BURULAŞ, şehrin ulaşım alanındaki gelişimine katkı koymak adına bu yıl 21'incisi düzenlenen "Dubai Arabian Travel Market 2015 Fuarı"nda yer aldı. Fuarda bir çok dev ulaşım ve turizm firması ile bir araya gelen Burulaş yetkilileri, önemli temaslar gerçekleştirdi.

Bursa'nın ulaşım alanındaki gelişimine ve turizm faaliyetlerine katkı koymayı hedeflediklerini belirten BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, "BURULAŞ olarak her zaman Bursa'yı daha ileri nasıl taşırız kaygısı ile çalışıyoruz" dedi.

Ulaşım alanında yaptıkları yeniliklerin ve alternatif çözümlerin önemli olduğunu kaydeden Fidansoy, şunları belirtti:

"Burulaş yönetimi olarak biliyoruz ki ulaşım ve turizm paralel bir gelişim göstermektedir. Bu yüzden kısa zaman önce Bursa Teleferik A.Ş. işbirliği ile uygulamaya soktuğumuz, Kabataş'tan Mudanya'ya BUDO ile seyahat eden yolcuların Mudanya İskelesi'nden VIP araçlarla teleferiğe konforlu, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırılmaları yalnızca ulaşıma değil, aynı zamanda Bursa'nın turizmine de fayda sağlamaktadır. Dubai'de gerçekleştirilen fuarın Burulaş açısından son derece verimli olacağına inanıyorum. Bu bağlamda Bursa'nın ulaşım ve turizm alanındaki ilerleyişine katkı koymayı, kente değer katmayı sürdürmek adına Burulaş yöneticilerimiz bu yıl 21'incisi düzenlenen fuara katıldı. Yöneticilerimizin bu fuarda kurduğu bağlantıların şehrimiz için büyük önem taşıdığını düşünüyor, Bursa'ya değer katacağına inanıyorum"

Kaynak: AA