Başkan Kurt'tan Köy Ziyaretleri

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretlerde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kurt'tan Köy Ziyaretleri
Başkan Kurt, mahalle statüsü kazanan Akpınar, Yahnikapan, Türkmentokat, Yassıhöyük, Karaçay ve Alpu İlçesine bağlı Karakamış köylerini ziyaret etti. Başkan Kurt, mahallelerde vatandaşlara Odunpazarı Belediyesi’nin kırsal bölgelerde yaptığı çalışmaları ve gerçekleştireceği projeleri anlattı, mahalle halkının istek ve beklentilerini dinledi. Başkan Kurt ve vatandaşlar, mahallelerde bulunan sorunları ve eksikleri konuşarak birlikte çözüm aradılar.

Gerçekleşen toplantılarda kırsalda hizmet kalitesinin arttığının altını çizen Başkan Kurt, merkez mahallelere yapılan tüm hizmetlerin eksiksiz şekilde kırsala da yapılacağını vurguladı. Akpınar Mahallesinde yaptığı konuşmada, kırsalda yaşayan vatandaşların hak ettiği hizmeti bu zamana kadar alamasalar da bundan sonra alacaklarını belirten Başkan Kurt, “Biz sizi seviyoruz. Belediye olarak buraya her türlü hizmeti yapmaya gayret ediyoruz. Eksiklerinizi muhtara iletin, not alıyor bize hatırlatıyor, eksikleri tamamlayacağız” dedi.

Mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, vatandaşların her sorusunu cevaplandırdı. Başkan Kurt, mahalle statüsü kazanan köylerin Odunpazarı Belediyesi için çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Kurt Yahnikapan’da yaptığı konuşmada ise, “Yahnikapan bizim için önemli bir mahalle. Bugüne kadar o ya da bu nedenlerle ötelenmiş, dışlamış. Ne hükümetten ne belediyeden hizmet alamamış. Biz onun sebebini biliyoruz ve onu bildiğimiz için başkanlığa geldikten sonra Yahnikapan’a gereken önemi verdiğimizi düşünüyorum. Şimdiye kadar yaptığımız hizmetler belki de son yılların en büyük hizmetleridir. Bu sizin ananızın ak sütü kadar helaldir. Biz bunu büyüterek devam ettireceğiz. Vişnelikte ne varsa Yahnikapan’da da o olmalıdır, olacaktır da. Buna inanın, biz size inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA