Başkan Gümrükçüoğlu Çarşıbaşı İlçesinin Muhtarları İle Buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçe mahalle muhtarları ile toplantılarını sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu Çarşıbaşı İlçesinin Muhtarları İle Buluştu
Çarşıbaşı ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ve meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda muhtarlara hitaben konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, 5 yıllık görev süreleri sonuna kadar Trabzon genelinde 250 milyonluk asfalt ve beton yol yapmayı planladıklarını, ihtiyaca göre bunu 300 milyona çıkarabileceklerini söyledi.



Trabzon genelinde bu yıl 100 milyonluk asfalt, beton yol yanı sıra su ve altyapı çalışması yapacaklarını kaydeden Gümrükçüoğlu “İlçe belediye başkanlarımız ve mahalle muhtarlarımızın taleplerine göre yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bunu yaparken de ilçelerin alanı, nüfusu, yol ağı ve bugüne kadar yapılanların gözden geçirilmesi kriterlerine göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yatırımları adaletli bir şekilde dağıtmaya gayret edeceğiz” dedi.

İlçelerde betonlama çalışmalarına Mayıs ayı sonuna doğru başlanacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, devam eden asfaltlama çalışmalarının Kasım ayına kadar süreceği bilgisini verdi. 5 yılın sonunda ‘benim köyümde ve mahallemde yolum ve suyum ile ilgilenilmedi’ denilecek bir yer kalmayacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Vatandaşlarımız iyi ki Büyükşehir olmuşuz diyecekler. Büyükşehir hizmetleri Özel İdare zamanından daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Çarşıbaşı’nda muhtarlar ile çalışmalarını bilirlikte koordineli olarak sürdüren Başkan Yılmaz’a her türlü desteği verdiklerini, desteklerini bundan sonra da sürdüreceklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu anlamda kiralanacak iş makinelerinin personel, yakıt ve diğer giderlerini karşılayacağız. Yollara serilecek dolgu ve diğer malzemeyi vereceğiz. Bu çalışmaları yaparken de siyasi istikrarın devam etmesi de önem arz ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ve hiçbir yarım yapmaksızın belirlenen kriterler ışığında Trabzon’a hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA