AK Parti Milletvekili Adayları Kurucaşile Ve Avara'da Halka Hitap Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci Kurucaşile ilçesinde ve Avara’da düzenlenen halkın yoğun ilgi gösterdiği mitinglerde halka seslendi.

AK Parti Milletvekili Adayları Kurucaşile Ve Avara'da Halka Hitap Etti
AK Parti Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Kurucaşilede ve Avarada miting düzenledi.

Doğduğum yere hizmet etmek istiyorum diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, “AK Parti Bartın’dan 2 milletvekilini Ankara’ya gönderdiği zaman işlerimiz daha da kolaylaşacak. Buralara hizmetlerimiz daha hızlı gelecektir. Benim doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek bana gurur verir” dedi.

“BÜYÜMEK Mİ YOKSA KRİZ GÜNLERİ Mİ?”

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, mitinglerde yaptığı konuşmasında, seçim çalışmalarının başından beri AK Parti adayları olarak seçmenlerden büyük bir ilgi ve alaka gördüklerini ifade eden Tunç, “Öncelikle bu teveccühünüz için sizlere teşekkür ediyorum 7 Haziran seçimleri ülkemiz ve Bartınımız için çok önemli. Bu seçimlerde vereceğimiz kararla 13 yıldan bu yana ülkemizin AK Parti iktidarı ile her alanda elde ettiği kazanımlar kalıcı hale gelip devam mı edecek, yoksa eski Türkiye dediğimiz kriz günlerine geri dönülerek, heba mı olacak” dedi.

“MUHALEFET PARTİLERİNE HALKIMIZ İNANMIYOR”

13 yıl önceki Türkiye’nin bu günkünden daha iyi olduğunu söyleyen muhalefet partilerinin milleti inandırmalarının mümkün olmadığını dile getiren Tunç, “Çünkü milletimiz AK Parti’den önceki yılları unutmadı. Bu gün popülist politikalarla ülkemizi yeniden eski günlere götürmek isteyenler aslında o karanlık dönemin sorumluları. Yaşanacak bir Türkiye vadedenler Türkiye’nin AK Parti ile yaşanılabilir hale geldiğini aslında çok iyi biliyorlar ama işlerine gelmiyor. AK Parti’den önceki Türkiye’de koalisyonlar vardı. Siyasi krizler vardı. Ekonomik krizler birbirini izlerdi, bankalar batar, dolar bir gecede iki katına fırlardı, çeteler, mafyalar vardı, Milli irade aleyhinde senaryo yazanlar, karanlık planlar üretenler vardı. AK Parti’den önce Olağanüstü hal vardı, terör vardı, faili meçhuller vardı, gözyaşı vardı, Analar ağlıyor, şehit cenazeleri yüreklerimizi yakıyordu” diye konuştu.

Tunç, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı;

“AK Parti’den önce, kuyruklar vardı, döviz bürolarının önünde cebindeki Türk Lirası erimesin diye yabancı paraya çevirme kuyrukları, kırtasiyelerin önünde kitap kuyrukları, hastanelerde doktor, ilaç kuyrukları vardı. AK Parti’den önce istediğin hastaneye gidemezdin. Muayene olmak bir dert, ilaç almak ayrı bir dertti, istediğin eczaneden ilaç alamazdın, SSK Hastanelerinde ilaç kuyruklarını bu millet unutmadı. AK Parti’den önce ambulansın mazot parasını bile hastanın yakınından isterlerdi, şimdi 1 kuruş talep edilmeden, helikopter ambulans, uçak ambulans, paletli ambulans, hayat kurtarıyor, sizce hangisi Yaşanacak Türkiye. AK Parti’den önce, Bartın’da tomografi, MR çekilemezdi. Büyükşehirlerde bile 1 yıl sonrasına gün verilirdi. AK Parti’den önce, diyaliz hastaları Bartın’da tedavi olamazdı, Haftada 3 gün Ankara yollarında saatlerce perişan edilirdi. 13 yıl önce Hastaneye gittiğimizde doktor bulamazken, şimdi en ücra köyümüze kadar, hastaneye gelemeyen vatandaşımızın ayağına aile hekimi gidiyor, hangisi Yaşanacak Türkiye. AK Parti’den önce Vatandaşımız parasını ödemeden Hastaneden cenazesini bile alamazdı. Hastalar, cenazeler günlerce rehin kalırdı.”

“ANKARA’DA ELİMİZ DAHA GÜÇLÜ OLSUN VE BARTIN KAZANSIN”

Milletvekili Tunç sözlerinin sonunda:

“İki dönemdir, sizleri Ankara’da en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Memleketimize dev projeler kazandırmanın onurunu yaşıyorum. Yeni dönemde sizlere iki milletvekili birlikte hizmet etmek istiyoruz. Ben ve diğer Milletvekili adayımız Mustafa Yelkenci sizlerin Ankara’daki sesi olacağız, Bartın’ın hizmetkârı olacağız. Bu seçimlerde Bartın’ın geleceği için oy kullanacağız, geçmişte başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ancak bu seçim Bartın ve Türkiye için çok önemli. Bartın’a kazandırdığımız büyük yatırımların devamı için, yeni yatırımların Bartın’a gelmesi için vereceğimiz oylar çok önemli. Onun için diyoruz ki; Bartın’da AK Parti’den iki milletvekili ile temsil edilelim, Ankara’da elimiz daha güçlü olsun. Bartın kazansın, memleketimize eser üzerine eserler getirelim. 2,5 milyarlık yatırımı memleketimize kazandırdık, halen devam eden 2,5 milyar liralık yatırımımız var, tamamladığımızda Bartın 5 milyarlık kamu yatırımını kazanmış olacak, yeni dönemde yeni projeleri de ilave ettiğimizde Bartın AK Parti iktidarından en çok faydalanan illerimizden olacak. 7 Haziranda AK Parti olarak 2’de 2 yapalım, birlikte daha güçlü olalım. Yeni Türkiye yolunda 2. yarıyı başlatalım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA