AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı, Sinanpaşa Ve Başmakçı İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, yaklaşan 7 Haziran seçim çalışmalarına Sinanpaşa ve Başmakçı İlçeleri ile devam etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı, Sinanpaşa Ve Başmakçı İlçelerini Ziyaret Etti
İlk olarak Sinanpaşa ilçesinden şehit ailelerini ziyaret eden Sıvacı, şehit ve gazileri saygı ve şükranla andığını söyledi.

Şehit ve gaziliğin gerek İslam dünü gerekse de kültürümüzde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Sıvacı, “Bayrağımızın, özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir. Biz milletçe bunun bilincindeyiz. Sizler ülkemizin sessiz kahramanlarısınız. Bizler bu nedenle daima şehit ve gazilerimizin tümünü, saygı ve şükranla anıyoruz. 8 Haziran’da milletvekili seçildiğimizde sizlere yönelik haklarını her zaman gündeme getireceğiz. Allah’ın izni ile siz değerli Gazilerimizin ve şehit yakınlarının haklarını her zaman gündeme taşıyacağım. Sizlerin hem vekili hem de hekimi olacağım” dedi.

SIVACI ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Milletvekili adayı Remziye Sıvacı, ilçedeki Gökçealan yaylasında yaşayan Altan Ceyhan’ın ailesini, Karacaören köyünde şehit İsmail Saygılı’nın ailesini, Tokuşlar kasabasında şehit Özgür Hazer’in ailesini, Çobanözü köyünde Mutlu Ölçer’in ailesini, Küçükhüyük kasabasında şehit Ramazan Sulak’ın ailesini, Serban kasabasında şehit Ali Çakır’ın ailesni, Taşalok’ta şehit İsmail Yetişkin’in ailesini, Sinanpaşa Ayvalı köyünde kuran kursunu ve İğdeli köyünü ziyaret etti. Sinanpaşa ziyaretinde Sıvacı’ya AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Ünal Karadağ da eşlik etti.

"KÖYLÜMÜZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK"

Sinanpaşa’nın ardından Başmakçı ilçesine geçen Sıvacı’ya, burada da AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Bozbaş ve yönetimi karşıladı. İlçede ilk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Başmakçı Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret eden Sıvacı, daha sonra Küllüce, Hırka, Çevlik, Akkoyunlu, Sarıköy, Aşağı Beltarla, Yukarı Beltarla, Çığrı ve Ovacık köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlara AK Parti’nin hizmetlerini anlatan Sıvacı şöyle konuştu:

“Köylümüz milletin efendisidir” çünkü köylümüz toprakla yoğurduğu bedenini. alnını terini, emeğini hizmete çevirir ve üretime büyük ölçüde katkı sağlar. Bu nedenledir ki köylümüz hizmetin en güzeline layık. Artık köylere gidildiğinde kimse parke veya alt yapı sorununu anlatmıyor. İnsanlar halı saha, düğün salonu ve park gibi taleplerle geliyorlar. AK Parti sayesinde biz parke ve altyapı politikasını kaldırdık. Köylü milletin efendisi dediğimizde her şeyin en iyisine layık olduğunu böylelikle göstermeye çalışıyoruz. Köylerimizin ihtiyaçlarının büyük bir kısmı bugüne kadar İl Özel İdaresi yapmıştır. Köylerimize yönelik hizmetler 7 Haziran genel seçimlerinden sonra çok daha fazla ve çok daha hızlı şekilde gerçekleşecektir.”

"ÇOK SAYIDA HASTA TRANSFERİ YAPILDI"

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, köy, kasaba, ilçe ve mahalle ziyaretlerinin yanında ev gezilerine de devam eden Milletvekili adayı Sıvacı, Selçuklu mahallesinde ev ev gezerek, vatandaşların desteğini istedi. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gören Sıvacı, ziyaretlerinde AK Parti’nin siyasi duruşu ve yatırımlarını ifade etti.

Sıvacı, hemen her alanda kaderine terk edilen Afyonkarahisar’a AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği yatırımların yapıldığını söyledi.

Sıvacı, “Bunların başında sağlık hizmeti geliyor. 2009 yılından helikopter, 2010’da ise uçak ambulanslar Türkiye genelinde hizmet vermeye başladı.

Hava ambulanslarıyla Afyonkarahisar’dan farklı bölgelere çok sayıda hasta transferi yapıldı” diye konuştu.

Sıvacı son olarak AKÜ 2014-2015 akademik yılı mezuniyet törenine katıldı.

Milletvekili adayı Sıvacı’ya ziyaretlerinde il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri ile partililer eşlik etti.
Kaynak: İHA