Afyonkarahisar'da Kamu Sağlık Kuruluşlarının Temsilcileri Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar’da kamuda sağlık alanında koordinasyonu sağlamak amacı ile ‘kent merkezi ve ilçelerdeki’ sağlık kuruluşları ile gerçekleştirilen bölge toplantılarının üçüncüsü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar'da Kamu Sağlık Kuruluşlarının Temsilcileri Bir Araya Geldi
Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan, İl Halk Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Lütfi Akgün başta olmak üzere diğer sağlık yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen bölge toplantısına Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Çobanlar, İscehisar, Sandıklı, Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, Şuhut, İhsaniye, Bayat İlçelerindeki hastane görevlileri katıldı.

Toplantıda konuşan Yemenici düzenlene toplantılarda kuruluşların sorun ve taleplerinin görüşüldüğünü belirterek, “Ramazan ayından önce sizlerle geniş katılımlı şekilde yeniden bir araya gelip isteklerinizi ve düşüncelerinizi öğrenmek istedik. Bu toplantılar vesilesi ile hem birbirinizi tanıma imkanı buluyorsunuz, hem de kurumlar arası isteklerimizi dile getirme şansımız oluyor. Daha önceki iki bölge toplantımızda oldukça olumlu sonuçlar aldık. Çözebileceğimiz sorunlar varsa hemen o anda çözüm önerileri bulduk. Yanlış anlaşılmadan, iletişim eksikliğinden doğan bir şeyler de varsa bunu karşılıklı konuşarak sonuca bağladık. Bu yüzden bölge toplantılarını önemsiyoruz. Sorunlarımıza, isteklerimize fikir birliği içinde, birebir çözüm bulma yolunda önemli bir basamaktır bu buluşmalarımız” dedi.

Kaynak: İHA