Niğde Ülkü Ocaklarından Dev Konser

Niğde Ülkü Ocakları 7 Haziran Genel seçimler öncesi dev konser düzenleyerek Niğdeli hemşerileriyle buluştu.

Niğde Ülkü Ocaklarından Dev Konser
Niğde Ülkü Ocaklarının düzenlediği konsere büyük katılım oldu. Şehir stadyumunda düzenlenen programa Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Haydar Şentürk, Niğde Milletvekili Adayları Vedat Bayram. Murat Işıklı ve Hakan Er katıldı.

Konserde Ali Kınık, Mustafa Yıldız Doğan ve Atilla Yılmaz birbirinden güzel şarkılarıyla katılımcılara coşkulu bir gece yaşattılar.

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Haydar Şentürk konser öncesinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; ‘Türk İslam davasına gönül verenler olarak, zor bizim işimiz imkansız zaman alır diyen bir hareketin neferleriyiz. Bize zor yoktur. İmkansızı başarmak zorundayız.Biz zora talip , çileye talip bir milliyetçi hareketin neferleriyiz.Biz ülkü ocakları olarak bu davanı çilesini çekmiş, bu davaya hizmetten hiç ödün vermemiş,siz değerli büyüklerimizden beklentilerimiz ülkemizin ve milletimizin geleceği için birlik ve beraberliğini sağlamanızdır” dedi.

Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram ise konuşmasında şunları söyledi; “ Genç kardeşlerim yiğit bozkurtlar. Dün önemli bir hadise ile imtihan edilen büyükleriniz ve ağabeyleriniz seksen yılı öncesi ciddi bir sınav vermiş ve bedeller ödemiştir. O zaman aziz milletimizin kendilerine verdiği görev seksen yılı ihtilali sonunda tamamlanmış ve görevlerini yapan arkadaşlarımız şimdi huzur rahatlığıyla köşelerinde beklemektedirler” diye konuştu.

Daha önce Niğde Ülkü Ocakları başkanlığı yapan Olcay Kılavuz ise konuşmasında şunları söyledi; Ben Niğde de orta okul çağlarında Milliyetçi Ülkücü Harekete sevdalanmış. Teşkilatlarımızın bir çok kademesinde hizmet ettikten sonra Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapmış,Niğde Ülkü Ocaklarının yetiştirmiş olduğu bir insan olarak sizin karşınızdayım. Ben burayı şereflendiren ak saçlı ağabeylerimin, ablalarımın, kardeşlerimin bizlere vermiş olduğu destekle Niğde de uzun yıllar hizmet etmiş. Geçmiş yıllarda Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapmış Olcay Kılavuz olarak karşınızdayım” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrasında sahneye çıkan Ali Kınık, Mustafa Yıldız Doğan ve Atilla Yılmaz şarkılarını seslendirdiler.
Kaynak: İHA