Mesudiye'de TOKİ Konutları İçin Kura Çekimi Yapıldı

Mesudiye ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 204 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Mesudiye'de TOKİ Konutları İçin Kura Çekimi Yapıldı
Yılmaz Korkmaz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimine, AK Parti Ordu Milletvekili ve milletvekili adayı İhsan Şener, Mesudiye Kaymakamı Lütfullah Ün, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ile TOKİ temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen kura çekiminde 204 kişi, konut sahibi olmaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Gül, Milletvekili Şener'e Mesudiye'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Bugüne kadar ne zaman bir talepte bulunsak hemen yardımcı oldu. Bir Mesudiyeli gibi her işimize koşturdu. Bu konutların bu günlere gelmesinde büyük emekleri oldu. Kendisine Mesudiyeliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Her ilçenin emrinde olduklarını ifade eden Şener ise şunları söyledi:

"Ordu ilimiz bir bütündür. Her ilçemizin taleplerini yerine getirmek görevimizdir. Mesudiye tarihi misyonuna Karadeniz-Akdeniz yolu bittiğinde kavuşacaktır. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde 2016 yılının sonunda bu yol bitirilecek. Göç eden insanımız yeniden geri dönecektir. Çünkü bizim buradaki suyumuz, güneşimiz, yaylalarımız gerçekten özlenen bir güzelliktir. Belediyemiz ve TOKİ ortaklığıyla yapılan 204 konut daha kaliteli bir yaşam sunacak. Mesudiye içerisinden geçen derenin ıslahı da gerçekleşecek. Yapılacak çevre düzeni ve köprüsüyle Mesudiye yeni yaşam alanı kazanmış olacak."

Şener, TOKİ marifetiyle 4 bin 184 konutun sahiplerine verildiğini kaydederek, "450 konut inşaatının daha bitmesiyle 4 bin 634 konut sahiplerine teslim edilmiş olacak. Bu konutların yanında 9 iİlköğretim okulu, 2 lise, 11 spor salonu, 5 iş merkezi, 4 sevgi evi, 2 pansiyon, 2 kütüphane, 3 hastane ve sağlık ocağı, kapalı otopark ve büfeler inşa edildi. Vatandaşımıza ucuz ama kaliteli sosyal yaşam alanları kazandırdık" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA