Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya sert çıkış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya'nın Rize'deki yayınına ilişkin, "Rizeli oyununa gelmedi İsmail" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya sert çıkış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya sert çıkış
Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz gün Rize'ye gitmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi ve AK Parti'nin en çok oy aldığı illerden biri olan Rize'de, AK Parti ve Erdoğan lehine sloganlar atılınca Küçükkaya zor anlar yaşamış ve yayını kesmişti.

Rizeliler Buluşuyor programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Küçükkaya hakkında konuştu.

'Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalının spikeri Rize'ye gitmiş. Orada bir program yapıyormuş. Oradaki hemşehrilerime güya benim aleyhimde, hizmetlerimiz aleyhinde bazı şeyler söyletecek' diyen Erdoğan, 'Hemşehrilerimden laf alamayınca araya girip kafasındakileri kendi söylüyor. Ama benim hemşehrilerim meydanı boş bırakır mı... Erkeğiyle, kadınıyla çıkıyor, çatır çatır tüm gerçekleri mikrofana ifade ediyor. O televizyon spikeri hemşehrilerimin sözlerini dinlemek yerine önce yayına ara veriyor, sonra da yayını tümden kesiyor. İşte bunların maalesef yapısı bu, karakteri bu' ifadelerini kullandı.

'RİZELİ BU OYUNA GELMEDİ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bunların dertleri milleti dinlemek değil. Kendi söylemek istediklerini oradaki insanların ağzından almaya çalışıyorlar. Rizeli bu oyuna gelir mi? Nitekim gelmedi. Hepsi de aslanlar gibi yapılan hizmetleri bir bir anlattı. Muhalefet partilerinin hesapsız, kitapsız vaatlerinin ipliğini pazara çıkarttı. Hepsinin de diline gönlüne sağlık' şeklinde konuştu. Erdoğan şöyle devam etti:

'BİZ MANŞETLERLE ÇARPIŞA ÇARPIŞA BUGÜNLERE GELDİK'

'Gazeteci televizyoncu kisvesi altında muhalefetin borazanlığını yapanlar inşallah bu örnekten gerekli dersi almışlardır. Bu hadise aslında bzim 40 yıllık siyasi hayatımızda veridğimizin mücadelenin bir özeti. Biz manşetlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik. Manşetlerin desteğiyle gelmedik. Onlar 40 yıl boyunca hep bizi, sesimizi kısmaya çalıştılar. Milletimiz ise görüşlerimizi düşüncelerimizi bizim adımıza çok daha gür seda ile ifade etti. Bizim sözcümüz medya değil, millet oldu ' BEYAZ GAZETE