KADEM Kahramanmaraş Temsilciliği Açıldı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kahramanmaraş İl Temsilciliği, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Sare Aydın Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

KADEM Kahramanmaraş Temsilciliği Açıldı
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, İsmet Paşa Mahallesi Yeni Hükümet Caddesi'ndeki temsilciliğin açılışında yaptığı konuşmada, KADEM'in Kahramanmaraş'ta açılmasının önemini anlattı.

AK Parti'nin kadın ve demokrasiye verdiği değeri dile getiren Ünal, "KADEM'in burada açılması, AK Parti'nin 13 yıldan beri kadın ve demokrasi konusunda verdiği çabanın, mücadelenin Kahramanmaraş açısından aslında nihai sonuçlarından bir tanesidir. KADEM konusunda saygıdeğer Sümeyye hanımın gayretleri, entellektüel birikimi, bu konuda ortaya koyduğu toparlayıcı özelliği için Kahramanmaraşlılar adına hem hoş geldiniz diyorum hem de emekleri için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ünal, KADEM'in entellektüel birikimiyle kadının düşüncesini, emeğini ve bakış açısını topluma yansıtan bir kurum olacağını belirtti. Kahramanmaraş'a daha çok kadın eli değmesi için erkekler olarak onlara her türlü desteği vereceklerini ifade eden Ünal, derneğin Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını diledi.

KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Sare Aydın Yılmaz ise hayırlara vesile olmasını dilediği temsilciliğin, kadının hayatını kolaylaştıracak, kadının sosyoekonomik ve siyasal statüsünü artıracak faaliyetler yapacağını vurguladı, dernek faaliyetlerine destek beklediğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından derneğin temsilciliği, Dursun Ali Erzincanlı'nın yaptığı duanın ardından açıldı.

Açılışın ardından, üzerinde led ışıklarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını taşıyan bir kişi, Sümeyye Erdoğan'a "Allah ömrümden alsın babana versin, babana" diye seslendi. Sümeyye Erdoğan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilgisinden dolayı vatandaşa teşekkür etti.

Açılışa, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Kahramanmaraş Millitvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Nursel Reyhanlıoğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç ve diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA