Hasköy'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Muş’un Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk başkanlığında ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı gerçekleştirildi.

Hasköy'de Seçim Güvenliği Toplantısı
Toplum Sağlığı Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Hüseyin Göktürk, ülkenin tamamında olduğu gibi Hasköy’de de genel seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini arzu ettiklerini söyledi.

Göktürk, “İlçemizde seçim günü koordinasyonu sağlamak için toplanmış bulunuyoruz. Bireysel olarak zaten gelip sorunları bildiriyorsunuz. Seçim yaklaşıyor, seçimle ilgili talepleriniz olabilir. Bu konuları dinlemek ve çözüm üretmek bizlerin asli görevidir. Herkes kendi özgür iradesiyle oyunu kullanacak, herkes özgürdür. Herkes istediği kişiye oy verip istediği kişiyi seçer. Başkalarının size tesir etmesine izin vermeyin, kendinizi de yalnız hissetmeyin” dedi.

Vatandaşların her türlü sıkıntılı durumda kendilerine başvurmalarını isteyen Göktürk, “Devlet bu yüzden bize maaş veriyor ve bu yüzden biz buradayız. Eğer bir sıkıntınız varsa bunu bize söyleyin. Buradan rahat ifade edemiyorsanız, bize bireysel olarak gelin ve durumu bildirin. Biz de gerekli önlemi alalım” şeklinde konuştu.

Toplantıya İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Atakan Çelik, İlçe Emniyet Amiri Erol Boyraz, Yazı İşleri Müdürü Menan Esenci, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: İHA