Ekonomi Bakanı Zeybekci Açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'de bir daha asla kriz çıkmayacağını söyledi.

Ekonomi Bakanı Zeybekci Açıklaması
Denizli'nin Beyağaç ilçesinde düzenlenen Hüseyin Çokal Yağlı Güreş Festivali'ne katılan Zeybekci, daha sonra Tavas ilçesine bağlı Kızılca, Ovacık ve Alaattin Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Zeybekci, Alaattin Mahallesi Cumhuriyet Parkı'ndaki konuşmasında, Denizli'de hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Muhalefet partilerini de eleştiren Zeybekci, şunları söyledi:

"Bunların aklı ermez, hesap bilmez. Üstelik hesap uzmanı olduğunu söyleyen bir adam, 'Biz koalisyonla geldiğimizde, ekonomi bakanını Kemal Derviş yapacağız' der mi? CHP'nin içinde ekonomi bakanlığı yapacak hiçbir Allah'ın kulu yok mu? Bak, AK Parti ne yaptı. Denizli'de tütün tarlasında büyüyen birini, ekonomi bakanı yaptı. Her şeyi deniyorlar. Biz de diyoruz ki, Türkiye'de bir daha asla kriz çıkmayacak. Türkiye'de bir daha asla onların dedikleri olmayacak."

Zeybekci, Türkiye'de bir daha koalisyon olacağına inanmadığını dile getirerek, birilerinin, Türkiye'de 40 bin insanı katleden terör örgütünü boyayıp, koalisyona ortak etme hesabı yaptığını ifade etti.

CHP ve HDP'nin bir araya gelebileceğini, MHP'nin ise 'Ben onlarla asla koalisyon kurmam' demediğini aktaran Zeybekci, şöyle konuştu:

"Çünkü, bir yerlerden emir öyle gelmiştir. Hiç merak etmeyin. AK Parti hükumetleri, hizmet etmeye devam ediyor, 7 Haziran'da da yoluna devam edecek. 1923'te Türkiye, yedi düvele karşı zafer kazanarak kurduğu cumhuriyeti, bugün bırakın namerde, merte bile muhtaç olmayacak hale getirdi. Başı dik, alnı açık, artık birilerinin koyduğu kurallara göre değil, kendi kurallarına göre hareket eden bir Türkiye var."

Bakan Zeybekci, daha sonra Tavas'a bağlı Aydoğdu Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti.

Kaynak: AA