CHP Genel Merkezi'nde taşeron işçilere dayak

Daha önce CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde çalışan ve haklarını aradıkları için zabıtalarca dövülen taşeron işler bu kez CHP Genel Merkezi'nde darp edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme isteği reddedilen işçiler yaka paça bina dışına çıkartıldılar.

CHP Genel Merkezi'nde taşeron işçilere dayak
CHP Genel Merkezi'nde taşeron işçilere dayak
Daha önce CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde çalışan ve haklarını aradıkları için zabıtalarca dövülen taşeron işler bu kez CHP Genel Merkezi'nde darp edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme isteği reddedilen işçiler yaka paça bina dışına çıkartıldılar. Bunun üzerine işçiler açlık grevine başladı.

CHP'li belediye taşeron işçilere dayak attı. Soluğu genel merkezde alan işçiler büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Sadece iki hafta öncey Kılıçdaroğlu kürsüde taşeron işçilerin haklarını savunurken, aynı dakikalarda CHP'li Sarıyer Belediyesi önünde de işçiler haklarını arıyordu. Ama kürsüdeki o sözler CHP'li belediye önünde hayat bulmadı. CHP'li Sarıyer Belediyesi haklarını arayan işçilere dayakla karşılık verdi, işçiler neye uğradığını şaşırdı. Soluğu CHP Genel Merkezi'nde alan işçilerin amaçları her fırsatta 'Taşeron işçiliği kaldıracağız' diye vaatte bulunan Kılıçdaroğlu ile buluşmaktı. Ama orada da durum farklı değildi.

Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine güvenip İstanbul'dan Ankara'ya beş işçi geldi. Yetkililer Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen işçileri darp etti, genel merkez binasından yaka paça dışarı attı.

Bunun üzerine genel merkezin önünde açlık grevi başlatan işçiler haklarını aradı. BEYAZ GAZETE