Başkan Tiryaki'den 'Geç Kalkan Geç Kalır' Uyarısı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınların katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Altındağlı kadınlara adeta kişisel gelişim semineri veren Başkan Tiryaki, vatandaşların taleplerini de dinledi.

Başkan Tiryaki'den 'Geç Kalkan Geç Kalır' Uyarısı
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Zübeyde Hanım, Sakarya, Beşikkaya, Aydınlıkevler, Güneşevler, Yıldıztepe, Gülpınar, Karacaören, Hacılar, Çamlık, Feridun Çelik mahallelerinden 400 kişi katıldı.

Programda yaptığı konuşmada kültür gezilerinin şeffaf ve adil olarak organize edildiğini vurgulayan Başkan Tiryaki, bu yerlerin özenle seçildiğini ifade etti.

“Çanakkale, Konya, Şanlıurfa, İstanbul ve Mardin, son olarak da Hacı Bektaş. Bu şehirlerde ecdadımızın yüzyıllar öncesine uzanan mirasları var. Buralara yurt dışından milyonlarca turist geliyor. Fakat ülkemizde Çanakkale’yi görmeyen vatandaşlarımız var. Bu değerlere sahip çıkıp, kültürel mirasımızı korumalıyız” diyen Tiryaki, belediye olarak tüm bu organizasyonların bir yıl öncesinden planlandığını, dolayısıyla da çok uygun fiyatlara anlaşıldığını belirtti.

“BELEDİYENİN PARASINI ÇARÇUR ETMİYORUZ, ALLAH DA BEREKETİNİ VERİYOR”

Hiçbir zaman rastgele iş yapmadıklarını ifade eden Başkan Tiryaki, “Harcadığımız belediyenin parası. Bu yüzden de inanın çok önceden tüm planlamalarımızı yapıyoruz. Siz kendiniz bu yerlere gitseniz, bizim ödediğimiz paranın en az 8-10 katı fazlasını ödersiniz. Biz belediyenin parasını çarçur etmiyoruz. Allah da bereketini veriyor. Bugün Altındağ Belediyesi’nin hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borcu yoktur“ dedi.

“Huzurlu bir toplum oluşturmak istiyorsak insanı en doğru şekilde yetiştirmeliyiz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tiryaki, bu doğrultuda eğitimin önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi. Tiryaki, toplum olarak birbirimizi sevmeye ihtiyacımız

olduğunu belirtti.

“HER EVE BİR TV YETER, ONUN YERİNE KİTAP OKUYUN”

“Bizler ilerde tabii ki bu makamlarda olmayacağız. Ama gideceğiz diye de günümüzü kurtarma derdinde hiçbir zaman olmadık. Biz 20 yıl, 50 yıl sonrasını düşünerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunları yaparken de kesinlikle insan ayırmıyoruz. Tüm insanları, hepinizi gönülden seviyoruz“ diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Tiryaki, kadınlara tavsiyelerde de bulundu.

“Erken yatın, erken kalkın. Geç kalkan geç kalır” diyen Tiryaki, "Çok fazla TV izlemeyin, evinizin her odasında TV olmasın, bir TV yeter. Kitap okuyun, çocuklarınıza kitabı sevdirin” diye konuştu.

Tiryaki, en büyük mirasın çocuklarımıza vereceğimiz iyi bir eğitim olduğunu yineledi.
Kaynak: İHA