Balya'da Başkan Kılıç Çocuklarla Oyun Oynadı

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, okulları ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Kılıç, çocuklarla birlikte oyun oynadı, Başkan Osman Kılıç göreve geldiği günden bugüne çocuklara verdiği önemle takdir toplarken, çocukların Osman amcası oldu.

Balya'da Başkan Kılıç Çocuklarla Oyun Oynadı
Balya da, görev e geldiği günden bu yana makamında çok az oturan MHP’li Belediye Başkanı Osman Kılıç, kırsal mahalleleri gezerken, okullardaki öğrencilere de ayrı bir önem verdi. Başkan Kılıç, çocuklara yapılan yatırımın yatırımların en büyüğü olduğunu söyledi.

Kılıç, ilçede bulunan Anaokulunu her fırsatta ziyaret ederek çocukların gönlünü aldı. Minik öğrencilere çeşitli oyuncak ve ders gereçleri hediye eden Kılıç, onların oyunlarına da ortak oldu. İlçenin 46 mahallesi bulunduğunu anlatan Başkan Osman Kılıç” Yaptığımız ziyaretlerde önce çocuklarla kucaklaşıp onların gönlünü alıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Balya genelinde başlattığımız bahar temizliği kapsamında haftada 2,3 mahalle dolaştık. Bu gezilerde, hem personelin yaptığı işi kontrol ediyor hem de mahallelerin eksiklerini tespit ediyoruz. Gittiğimiz her yerde çocuk oyun parklarına önem veriyoruz. Çocuklarla vakit geçinmeyi çok seviyoruz. Çocuklarla birlikte olduğum zaman çok mutlu oluyorum. le çocuklarıyla bir araya gelerek onlarla uzun süre vakit geçiren Başkan Osman Kılıç çocuklarla birlikte Günümüzde çocukluğunu doya doya yaşayamayan kişiler ileriki yaşamlarında başarılı olamazlar. Bu nedenle bu çocuklarımızla ilgilenip çocukluklarını yaşamalarını sağlamak zorundayız. Her şey çocuklarımız için. Onlara güzel bir gelecek bırakmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Başkan Kılıç, gittiği Hacıhüseyin mahallesinde çocuklarla birlikte oyun alanında tahtıravalliye bindi.
Kaynak: İHA