AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, seçim programları kapsamında baba ocağı olan Akçaabat İlçesinin Sarıtaş (Salari) Mahallesi’ni ziyaret etti. Günnar, baba ocağında ‘baba ocağına hoş geldin’ tezahüratları eşliğinde coşkuyla karşılandı. Babaocağı Sarıtaş Mahallesi’nde hemşerilerine seslenen Günnar, “Bugün bütün dünya Türkiye’nin çıkışı karşısında şaşırıyor. Batı tarafından şımartılan Yunanistan batmış. İspanya-Portekiz aynı şekilde ekonomik darboğazda, etrafımızdaki birçok ülkede sistematik olarak kargaşalar ve savaşlar varken, Türkiye’ye ne oluyor da bütün bu olumsuzluklardan etkilenmeden dimdik ayakta durabiliyor. Emperyalist güçlerin etrafımızda tertiplemiş olduğu aynı zamanda içimize sızdırılmış olan uzantılarına rağmen ayakta duruşumuzun iki önemli unsuru vardır. Birincisi aziz milletimiz, ikincisi ise, milletimizin lideri Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yönetim kadrolarıdır. Kararlı duruş, cesaretle olayların üzerine yürümek, analiz etmek, stratejik ve sistematik çalışma ile Türkiye, kendi öz evlatlarından hem bölgesine hem dünyaya bir lider, hem de bütün devletlerin övgüyle söz ettiği yıldızı parlayan bir ülkeye ‘Yeni Türkiye ve ikinci yarı’ ismini verdi.Milletimiz verdi. Sarıtaş Mahallesine yürüyerek inilip çıkıldığı günlerde neydi bu memleketin günahı. Kabahatimiz günahımız neydi bizim. Sandığa gidip oy vermek mi, alın teriyle para kazanmak mıydı? Bu vatanı ve insanımızı sevmek miydi günahımız? AK Parti iktidara gelince ne değişti de Türkiye bir anda hem ülke hem de dünya gündeminde zirve yaptı. Geçmişte, yaşanmış olan bütün olumsuzlukları unutmadan, geleceğimize emin adımlarla yön vermek gayreti içerisindeyiz. Yüzümüz de, alnımız da şimdiye kadar hep ak oldu. Nerelerden nerelere geldik. Birileri gerçekleri görmek istemiyor” dedi.

TRABZON’UN AYŞE’SİNE SEVGİ SELİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçelerinde sürdürdü. Köseoğlu’nun seçim gezilerine Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Karahasan ve teşkilat mensupları katıldı.

İlk olarak Çarşıbaşı’nda Afet Konutlarını ziyaret yapan Köseoğlu, daha sonra Doğu Karadeniz’in en büyük köyü olan Yavuz Mahallesi’ne çıktı. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından sevgi seli ile karşılanan Köseoğlu, Yavuz Mahallesi’nin hak ettiği bütün yatırımların takipçisi olacağı sözünü verdi. Köseoğlu, Trabzon için dev projeler hazırladıklarını ve bu projelerden Çarşıbaşı’nın da Yavuz Mahallesi’nin de hakkını alacağını belirterek, “Yavuz Grup Yolu’nu yeniden yapıp asfaltlayacağız. Şu andaki ihtiyaç olan Kovanlı’daki geçiş yolunda çalışmalar devam ediyor. İnşallah genişleme ve sanat yapılarından sonra asfaltlamasını da yapacağız. Yavuz Mahallesi’ndeki eski yayla suyunu yenileyeceğiz. Çarşıbaşı’nda inşallah ikinci devlet üniversitesine bağlı bir fakülte ya da meslek yüksekokulu yapacağız. Yine balıkçılık konusunda bir merkez kuracağız. Yavuz Mahallesi ve Çarşıbaşı Büyükşehir yatırımlarından da fazlasıyla faydalanacak” diye konuştu.

Köseoğlu, AK Parti iktidarı ile birlikte kırsalda kapsamlı bir kalkınma hamlesi başlattıklarını belirterek “Kırsal nüfusumuza daha kaliteli bir hayat sunmak amacıyla, Cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma hamlesini başlattık. 2005 yılında hayata geçirilen KÖYDES Projesi kapsamında kırsal alanlarımızın içme suyu, altyapı, yol ve sulama ihtiyaçlarını karşılamak ve köylerimizin hayat standardını yükseltmek için yatırım seferberliği başlattık. Köy ve köy altı yerleşimlerin sağlıklı içme suyuna kavuşabilmesi için görülmemiş bir hız ve istekle çalıştık” şeklinde konuştu.

Köseoğlu, daha sonra Beşikdüzü’nde uçurtma şenliğine katıldı.

Kaynak: İHA