Kulu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı

Konya’nın Kulu İlçe Devlet Hastanesi’ne kazandırılan Yoğun Bakım Ünitesi düzenlenen törenle açıldı.

Kulu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı
Yoğun Bakım Ünitesi’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, İlçe Garnizon Komutanı Mikail Arıkan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Terzi, Konya Halk Sağlığı Müdürü Hasan Öznavruz, Kulu Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Doğmuş, protokol mensupları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Hastane Başhekimi Mehmet Doğmuş, Yoğun Bakım Ünitesi ile daha da güçlendiklerini belirterek, “Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan ek bina hastanemizle birlikte 13 bin 400 metrekarelik kapalı alanı bulunan, içerisinde son derece modern 50 adet tek kişilik odası ile 75 yataklı, ileride 100 yataklı hastaneye dönüştürülebilecek alt yapıya sahip hastanemizin temeli atılacak. 75 yataklı hastaneye çıktığımız zaman en az 4 tane değişik branşlarda ekibimizin de gelmesi ile personel sayımız en az iki katına çıkacaktır. Hastanemizi uzun zamandır modernize etmeye çalışıyoruz. İnşallah 2 yıl içinde yeni hastanemizle her şey değişecek ve daha iyi hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

Kaymakam Hüseyin Avcı, Yoğun Bakım Ünitesi’nin ilçeye hayırlı olmasını dilerken, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, belediye olarak hastaneye gereken her türlü yardımın yapılacağını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı da, Yoğun Bakım Ünitesi’nin Kulu’ya hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA