Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 'TUBİTAK 4006 Proje Fuarı' Açıldı

Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde ’TUBİTAK 4006 Proje Fuarı’, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna tarafından açıldı.

Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 'TUBİTAK 4006 Proje Fuarı' Açıldı
Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi, 2014-2015 öğretim yılında 81’inci etkinliğine imza attı. Açılışa; Eskişehir Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar, Eskişehir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı, Şube Müdürleri Cihan Ayverdi, Eyüp Aracı, Engin Arel, Eskişehir Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sadettin Kayapınar, Eskişehir Milli Zafer İlkokulu Müdürü Emine Tuç, Eskişehir Odunpazarı Halk Eğitim Müdürü M. Asım Elbinsoy’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Semih Yavuz, açılış konuşmasında, gerçekleştirdikleri projeleri ve etkinlikleri anlatıp bu çalışmaların öğrenci gelişimindeki rolünü ve önemini vurguladı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise yaptığı konuşmada, “Okullarımızda gençlerimizin her yönden donanımlı olmaları önceliğimizdir. Teknoloji ve bilim alanında, ilgi alanlarına uygun olarak güzel projeler üreterek, yeni bir vizyonla okuldan mezun olmaları bizim için çok önemlidir. TUBİTAK’ın desteğini de gözardı etmemek gerekir. Öğretmenlerimizi, okul yöneticilerini böyle başarılı bir çalışmayı gerçekleştirdikleri için tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA