MHP Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın Seçim Gezilerine Akçaabat'ta Sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MHP Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın Seçim Gezilerine Akçaabat'ta Sürdürdü
Aydın, devam eden seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Yavuz Aydın, yoğun ilgiyle karşılandı. Aydın, Akçaabat’ta vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Trabzon’un en kalabalık ilçesi olan Akçaabat’ta yaşanan sorunları gördükçe üzüldüğünü söyledi.

İlçenin merhum Mustafa Cumur’dan sonra hizmet alamadığına işaret eden Aydın, seçmene ilk söz olarak kapatılan belde belediyelerinin açılması müjdesini verdi.

Aydın, kapatılan Akçakale, Dörtyol, Işıklar, Adacık, Akçaköy, Darıca, Derecik, Doğanköy, Kavaklı, İçel, Söğütlü, Şinik, Yıldızlı ve Akpınar beldelerinin, MHP’nin iktidar olması halinde yeniden belediye olarak açılacağının sözünü vererek “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Akçaabat’ta da belde belediyeleri kapatıldı. İktidarımızda Akçaabat’ın 14 belde belediyesini yeniden açacağız. Akçaabatlı en güzel hizmeti almayı hak ediyor. Akçaabat’ımız eğitim, turizm, sanat, spor, kültür, ulaşım şehri iken bugün Akçaabat adeta terk edilmiş bir ilçe gibidir. Üzülüyorum, Akçaabat neden eski canlı günlerine kavuşmasın” diye konuştu.

Kaynak: İHA