Anadolujet Muş-Bursa Seferlerine Başladı

AnadoluJet, Muş-Bursa ve Bursa-Muş uçak seferlerini başlattı.

Muş Havalimanı'na 116 yolcusuyla iniş yapan AnadoluJet kabin görevlileri ve yolcular, çiçek ve köpüklü suyla karşılandı.

Hava Meydan Amiri ve Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Bursa'ya üçüncü bir hava yolu seferinin bugünden itibaren başladığını belirtti. Göktürk, şöyle konuştu:

"İlimize son yıllarda inşa edilen duble yollar ile özel ve devletimize bağlı havayollarının yaptığı ek seferler ve destinasyonlar, ilimize ve ülkemize entegre hale getirilmiştir. Artık uzak yakın kavramı çok değişti. Bu imkanların sunulmasıyla Muş, başta kamu görevlileri olmak üzere, birçok kişinin tercih ettiği, çalışmak ve bulunmak istediği, güzel yurdumuzun bir ili haline gelmiştir. "

AnadoluJet'in salı ve pazar günleri Muş-Bursa, Bursa-Muş seferi yapacağını söyleyen Göktürk, "Burada yaşayan birçok vatandaşımız Bursa'ya gidecek. Bu seferlerle orada da yaşayan hemşehrilerimiz de ilimize gelme imkanına kavuşmuştur. Ayrıca Muşluların yoğun olarak yaşadığı İzmir'e uçak seferlerinin yapılması için havayollarına teklifte bulunacağız. Bu doğrultuda çalışmalara başladık" dedi.

Pilot Abdullah Akgelen de ekibiyle ilk defa Muş'a sefer gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, seferlerin devamını ve hayırlı olmasını temenni etti.

Yolcular ise seferlerin başlatılmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Törenin ardından uçak, 84 yolcusuyla Bursa'ya havalandı.

Kaynak: AA