Akçakent Hükumet Konağı Açıldı

Kırşehir'in Akçakent ilçesinde yapımı tamamlanan hükumet konağının açılışı gerçekleştirildi.

Vali Necati Şentürk, Akçakent Hükumet Konağı'nın, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla yaklaşık 3 milyon lira harcanarak yapıldığını söyledi.

Kamu hizmetinin en iyi bir şekilde yerine getirilmesi için fiziki mekana ve onun içerisindeki teknik donanımlara ihtiyaç olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, "Binalar tek başına bir değer taşımaz, kamu hizmetindeki zihniyet mükemmelse zihniyet tarihi bir gelenekten ve kök ruhumuzdan besleniyorsa o hizmet kalitelidir" dedi.

"İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" sözünü kamu anlayışlarının temeli olarak gördüklerini belirten Vali Necati Şentürk, "Kamu hizmetlerinde anlayışımız insan odaklı, insanı merkez alan ve yücelten bir anlayıştır. Halka hizmet, Hak'ka hizmettir. Kamu hizmetinin olmazsa olmazı halkın ulaşabilmesidir. Vatandaşlarımız hizmetlere kolayca erişmeli, hizmet kolayca verilmeli ve hizmet şeffaf olmalıdır. İnsan haysiyetine yakışır bir kamu hizmetini bu yeni binamızda sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Açılış törenine, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Akçakent Kaymakamı Enver Yılmaz, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA