Yalar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, Çermik ve Çüngüş ilçesinde esnaflarla bir araya geldi.

Yalar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar ilk olarak Diyarbakır’ın Çermik ilçesine giderek, burada esnaf ziyaretinde bulundu. Halk Eğitim Merkezi’ne giderek buranın sergi salonunda kursiyer bayanlarla bir araya gelen Yalar, kadınlarla bir süre sohbet etti. Yalar, daha sonra Çocuk Gelişim Merkezi’nde kurs gören kadınları ziyaret etti. Yalar, ilçe esnafını gezerek kendilerinden destek isteyip, halkı Pazar günü İstasyon Meydanı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı mitinge davet etti.

İlçe esnafı, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Yalar’a destek vereceklerini ve AK Parti hükümetinin yaptığı icraatları unutamayacaklarını söyledi.



“HUZUR ve GÜVENLE YATIRIMLAR ARTACAKTIR”

Çözüm süreci başta olmak üzere Kadınlara yönelik istihdamlara dikkat çeken Yalar, “Kadınlarımızın her alanda söz sahibi olabilmeleri için ayrı bir gayret göstereceğim. Biz buraya yatırımların akmasını istiyoruz. Ancak yatırımları engelleyen unsurlar var. Diyarbakır potansiyeli olan bir il ancak, yatırımcı bir şekilde buradan kaçıyor. İşsizlik en büyük sorunumuz. Bu sorun bölgeye huzur ve güvenin gelmesiyle yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Hükümetimizin başlattığı bir süreç var, bu süreçle birlikte Annelerin gözyaşları akmıyor. Hükümetin amacı bu süreci başarı ile noktalamaktır” dedi.

ÇÜNGÜŞ’TE DE YOĞUN İLGİ

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Durdane Yalar, daha sonra Çüngüş ilçesine geçti. AK Parti Çüngüş İlçe Başkanı Zülfü Hüseyin Uzun tarafından karşılanan Yalar, daha sonra esnaf gezisine çıktı. Esnaftan burada da yoğun ilgi gören Yalar, “Sizin gibi değerli esnafları ziyaret edip hayır dualarını almak bizim için mutluluk vericidir. Huzur ve güvenin bölgeye gelmesiyle çok şey değişti. 1990’lı yılların Türkiye’si ile günümüzün Türkiye’sini göz önünde bulundurmak gerekir. Artık özgürlükler var, herkes kendini özgürce ifade edebiliyor. İleriki süreçlerde yeni bir Anayasa ile daha gelişmiş bir Türkiye’yi herkes görecektir” diye konuştu.

Esnaf gezisinin ardından ilçe merkezinde Yalar’ı gören kadınların kendisine ilgi göstermesi dikkat çekti.
Kaynak: İHA