Başkan Üzülmez, Çocukların Yüzünü Güldürdü

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında engelli vatandaşlara umut ışığı olmaya devam ediyor.

Başkan Üzülmez, Çocukların Yüzünü Güldürdü
Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan ve ilçede yardıma muhtaç tüm kesimlere ayni ve nakdi her türlü yardım işlerini planlayan, programlayan ve organize eden Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahipleri aileleri ziyaret eden Başkan Üzülmez, hemşehrilerine moral veriyor. Başkan Üzülmez, bu amaçla geçen hafta Ataevler Mahallesi Aykent Sitesi sakinlerinden Tahsin ve Nurten Pir ailesinin evine konuk olmuş ve 13 yaşındaki Bedirhan’ı ziyaret etmişti. Ziyaretinde Pir ailesinin tekerlekli sandalye talebini alan Başkan Üzülmez, kısa sürede bu talebi çözüme kavuşturarak kendi elleriyle Bedirhan’a tekerlekli sandalyesini teslim etti. Başkan Üzülmez daha sonra da Şirinsulhiye’de Rafet ve Ayşe Kesici’nin şirin kızları 15 yaşındaki Aydanur’un yüzünü akülü araba hediyesi ile güldürdü.

Sosyal sorumluluk projeleri aracılığıyla Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile ilçe halkının arasında kurulan köprüden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Üzülmez, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz amacına uygun çalışmaları ile ihtiyaç sahibi halkımıza devletimizin yardım elini bizler aracılığıyla uzatıyor. Bugün de engelli kardeşlerimize umut ışığı olduk. Kartepe Belediyesi olarak birlikte engellilerimizin engellerini kaldırmaktan mutluluk duyuyoruz. Herkesin bir engelli adayı olduğu düşüncesinden hareketle engelli vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak için elimizden geldiğince hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan yavrularımıza güvenliklerini ön planda tutmalarını bir kez daha hatırlatarak, iyi günlerde kullanmalarını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA