Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur Açıklaması

Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) nin desteklediği Milli İttifak Adayları Yeşilhisar İlçesi Pazar yeri ve esnafını ziyaret etti. Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur “Biz geldiğimiz zaman işçi, memur, bakurlu herkes kazandı. Bizim zamanımızda çiftçiler 1 yılda traktör aldılar” dedi.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur Açıklaması
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin desteklediği Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Yeşilhisar İlçesi Pazar yeri ve esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafının ve halk esnafının sorunlarını dinleyen adaylar seçilmeleri durumunda işçinin, memurun, çiftçinin ve bağkurlunun zamanında nasıl yüzünü güldürdüysek yine güldüreceğiz sözü verildi.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur “ İktidar partisi 298 Milyon hazineden yardım alıyor. Bizde sizlerin ayağınıza geliyoruz. Başka çaremiz yok. Bu bakımdan 2 dakika kendimizi anlatmamıza izin verin. Bildiğiniz gibi 2 hafta sonra Türkiye’de bir seçim yapılacaktır. Bu seçimde sizin geleceğinizi tayin edecektir. Sizin ekonominizi ve siyasetinizi yani sizin her şeyinizi belirleyecek bir seçimdir. Bu bakımdan oy vereceksiniz” dedi.

Soyuğur “ Biz Erbakan Hocamızın partisi, Saadet Partisi olarak yanınıza geldik. Bizi hesaba çekebilirsiniz fakat size söz verip de yapmayanları da hesaba çekin. Biz geldiğimizde esnaf olsun, çiftçi olsun herkese kazandırdık. Kim yok diyorsa şimdi söylesin arkamızdan konuşmayın. Allah rızası için söylüyorum 13 yıldır borçlu olmayan arkadaş var mı aranızda? Size kaç sefer söz verdiler ve hangi sözleri yerine getirdiler. Allah aşkına bundan hesap sorabileceğiniz yerler varsa bunlardan hesap sorun arkadaşlar. Biz geldiğimizde herkese hizmet ettik. İşçiye, çiftçiye, memura, bağkurlusuna kadar hizmet ettik. Paralar bizim zamanımızda kazanıldı. Bizim zamanımızda çiftçiler 1 yılda traktör aldılar” diye konuştu.

Kaynak: İHA