Hüseyin Üzülmez, 'Başarmak Sizden Bisikletler Bizden'

Kartepe Belediyesi düzenlediği törenle, 5. sınıf öğrencilerine karne ve okul hediyesi olarak vereceği bisikletlerin dağıtımına başladı.

Hüseyin Üzülmez, 'Başarmak Sizden Bisikletler Bizden'
Kartepe Belediyesi düzenlenen törenle bin 650 öğrenciye, okul ve karne hediyesi bisiklet dağılmasına başladı.

Yapılan programla, Dürdane Özdilek Ortaokulu’nda 98, Kubilay Ortaokulu’nda 30 ve Sarımeşe Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’nda da 55 öğrenci bisikletlerini aldı. Bisiklet dağıtım törenine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul idareci ve yöneticileri ile veliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Üzülmez, “Daha yaşanabilir ve çevreci bir ilçede sağlıklı bireyler yetişmesi amacıyla ilkokul 5. Sınıf öğrencisi bin 650 çocuğu bisiklet ile buluşturduk. Çocuklarımızı sağlıklı bir hayat ve sosyal bir yaşama teşvik etmek için geçen yıl okul bahçelerine kurulan portatif havuzlarla tatil ve havuz keyfini yaşatmıştık. Bu yıl da çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisiklet kullanımına özendirmek ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak amacıyla bisiklet hediye ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA