Öğretmenlerden 'Şiir Dinletisi' Gecesi

Siirt'in Eruh ilçesinde, "Gençlik Haftası" kapsamında öğretmenlerin katılımıyla şiir dinletisi gecesi düzenlendi.

Öğretmenlerden 'Şiir Dinletisi' Gecesi
Eruh Konferans Salonunda, Eruh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen gecede, 12 öğretmen birbirinden değerli büyük şairlerin şiirlerini okudu.

Şiir okuyan öğretmenlere gül veren Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, yaptığı konuşmada, Eruh Kaymakamlığı olarak, bundan sonra da kültür ve sanatın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Dayanç, "Belki Eruh küçük, az yetişmiş sosyal imkânlardan mahrum bir yerleşim yeri olabilir. Ama bizde Kendi çapımızda amatörce güzel şeyler yapabildiğimizi, elimizdeki iyi yetenekler olduğunu en azından herkese ispatlamış olduk" dedi.

Halk Eğitim Müdürü Seyfettin Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak şiir dinletisi gecelerini geleneksel hale getirip her yıl daha iyisine ulaşma gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Çelik, Amacımız, ilçemizde bu tür sosyal-kültürel aktiviteleri arttırmak ve şiir severlere güzel bir gece yaşatmak" dedi.

Programa, Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, Eruh İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adnan Abdulvehidoğlu, öğretmenler ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA