'Oda Donat Sevdiklerini Adını Yaşat' Kampanyası

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünce 2014 Kasım ayında başlatılan kampanyada toplanan bağışlarla hastane odaları yenileniyor.

'Oda Donat Sevdiklerini Adını Yaşat' Kampanyası
Trakya Üniversitesi tarafından Tıp Fakültesi Hastanesi'ni yenileme çalışmasına yönelik başlatılan "Oda donat sevdiklerini adını yaşat" kampanyası kapsamında, bağışta bulunan yardımseverlerin isimlerinin yazılı olduğu plaketler odaların girişlerine asıldı.

Plaket takdimi öncesi bilgiler veren Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, , "Oda Donat, Sevdiklerinin Adını Yaşat" kampanyasına destek olan yardımseverlere teşekkür etti.

Tıp Fakültesi Hastanesinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Yörük, "Hastanemizin 1 blogunu tamamen yeniledik, diğer bloklarda da yenileme çalışmaları sürüyor, yardımsever vatandaşlarımızda önemli bağışlarda bulundular. Bazı bağışçılarımız isimlerinin verilmesini istemediği için onların plaketlerini odalara asmıyoruz. Kampanyamız devam ediyor. Hastanemizi en iyi şekilde yenileyeceğiz" dedi.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başaran'da, bağışçılara teşekkür etti.

Daha sonra kampanya kapsamında bağış yapan hayırseverlerin isimlerinin yazılı olduğu plaketler yenilenen odaların girişlerine asıldı.

Kaynak: AA