Günaydın Group Filosuna 100 Dorse Ekledi

İzmir’de faaliyet gösteren lojistik sektörünün öncü firmalarından Günaydın Group, filosunu 100 Krone dorse ekleyerek güçlendirdi.

Günaydın Group Filosuna 100 Dorse Ekledi
Krone’den satın aldığı 100 TIR dorsesini daha bünyesine katan Günaydın Group böylece lojistik alanında daha güçlü bir konuma yükseldi. Dorselerin ilk partisi olan 10 adet dorseyi Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın Krone’nin İzmir Tire’deki fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı. Tören öncesinde Krone İzmir Tire Fabrikası’nda katılımcılara düzenlenen teknik gezide, Krone yetkilileri ürünlerin üretimi ve kalitesi hakkında bilgi verdi. Teknik gezinin ardından Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın düzenlenen törenle Krone Ticari Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ceo’su Rıza Akgün’den dorseleri törenle teslim aldı.

YÜZDE 10’LUK BÜYÜME

8 milyon TL’lik yatırımla lojistik sektöründe yüzde 10’luk bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade eden Erol Günaydın, “Toplam 100 adet dorsenin ilk teslimatı olan 10 dorseyi bugün aldık. Diğer dorseler de partiler halinde Krone tarafından firmamıza teslim edilecek. Tüm dorseleri teslim almamızın ardından özmal araç sayımız sayımızı binin üzerine çıkarmış olacağız. Bu da yüzde 10’luk bir büyümeye denk geliyor. Önümüzdeki dönemde de emin adımlarla lojistik sektöründe büyümeye devam edeceğiz. Bize sağlamış oldukları ürünlerden dolayı tüm Krone yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA