Tarsus'ta Bahar Şenlikleri

İçel’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından her hafta değişik bir mekanda gerçekleştirilen, Bahar Şenlikleri’nin üçüncüsü Osmanlı Parkı’nda yapıldı.

Tarsus'ta Bahar Şenlikleri
Kırklarsırtı Mahallesi’nde bulunan Osmanlı Parkı tarihi kalabalık günlerinden birini yaşadı. İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı programda ilk olarak Bahir Şenbaş sahne aldı. Hareketli parçalarla Tarsusluları coşturan Bahri Şenbaş’a teşekkür plaketini ve çiçeğini MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur verdi.

Daha sonra sahne alan Türk Sanat Müziğinin güzel sesi Yılmaz Taşoğlu, seslendirdiği parçalarla izleyicileri adeta mest etti.

Programın finalinde ise Aşık Sefai sazıyla sözüyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Amaçlarının Tarsusluları her hafta değişik bir mekanda bir araya gelmek olduğunu söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bahar şenliklerinin halkın büyük ilgi göstermesinden dolayı dolu dolu gerçekleştirildiğini söyledi.

Can, “Kentimizin değişik mekanlarında yaptığımız şenliklerimizde siz değerli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz, bu güzel havada gönülleri birleştiriyoruz. İlkini Tarihi Roma Yolu, ikincisini Şelale’de düzenlediğimiz Bahar Şenliklerimiz dolu dolu geçerken, vatandaşlarımızın gönüllerince eğlenmeleri bizleri mutlu ediyor” dedi.

Tarsusluları ve Başkan Can’ı tebrik eden İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kocamaz, “Bu güzel akşamda sizlerle bizleri buluşturdukları için başta başkanımız Şevket Can olmak üzere Tarsus Belediyesi çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim 20 yıl, 4 dönem MHP’nin temsilcisi olarak şahsıma, 5’nci dönemde yine Şevket Başkanımıza sahip çıktınız bayrağı yere indirmediniz, sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Allah çıktığımız bu hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin, bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmasın, Allah başımızı yere eğdirmesin. Bizler Türk Milliyetçileri olarak kendimizi bu millete, bu bayrağa, bu vatana adamışız. Dolayısıyla bize nerede nasıl bir görev verilirse hiç tereddüt etmeden o görevi yapmak için gece gündüz demeden koştururuz, çalışırız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA