Muğla'da Zincirleme Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü, 5 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesindeki zincirleme trafik kazasında, bir kişi öldü, AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Kökten'in de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Muğla'da Zincirleme Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü, 5 Yaralı
Kıyıkışlacık Kavşağı'nda yola ters yönden giren İran uyruklu Reza Khorsidi'nin kullandığı 48 ML 215 plakalı otomobil, önce AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Kökten ve danışmanlarının içinde bulunduğu Mehmet Balcı idaresindeki 48 U 6222 plakalı otomobile, ardından Kürşat Çetin yönetimindeki 48 T 5529 plakalı ticari taksiye çarptı.

Kökten'in içinde bulunduğu otomobil, şarampole devrildi. Kazada Khorsidi, olay yerinde hayatını kaybetti. Milletvekili adayı Kökten, sürücü Balcı ile otomobilde bulunan Hasan Çemrek, Ferdi Aşıcı ve diğer aracın sürücüsü Çetin yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla İzan Özel Sağlık Hastanesine kaldırıldı. Kökten'in vücudunda kırıklar bulunduğu, yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazayı haber alan Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Atik de olay yerine gelerek, bilgi aldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek de hastanede ziyaret ettiği yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: AA