'HDP'nin Uyguladığı Siyaset, Demokratik Bir Siyaset Değil'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Savur’un İçören köyünde Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) uyguladığı siyasetin demokratik bir siyaset olmadığını belirtip HDP’ye seslenerek, “Oyunu aldığınız insanların çocuklarını dağa gönderiyorsunuz, sizin niyetiniz belli” dedi.

'HDP'nin Uyguladığı Siyaset, Demokratik Bir Siyaset Değil'
Seçim çalışmaları kapsamında Mardin’in Savur ilçesine bağlı İçören köyüne giden AK Parti Mardin Milletvekili adayı Orhan Miroğlu, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği Miroğlu, İçören köyünde halka hitap etti. Seçim boyunca sahalarda olacaklarını belirten Miroğlu, seçimden sonra da aynı şekilde halkın sorunlarını dinleyip not edeceklerini ve bu şekilde sorunları çözmek üzere Ankara’ya gideceklerini dile getirdi.

“SEÇİMİ MARATON KOŞUSUNUN SON METRESİ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM”

Bu seçimi bir maraton koşusunun son metresi gibi düşündüğünü belirten Orhan Miroğlu, başarılı bir şekilde seçimlerden çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Miroğlu, “Türkiye’nin imkanları her geçen gün artıyor. Bölgemiz bir turizm cenneti. Bu turizmi canlandırmak ve bölgeye ciddi gelir getirmek için çalışmalar yapılabilir. Hükümet Mardin’in daha güzel bir yere gelmesini uygun gördüğü için büyükşehir projesi kapsamına bu ili aldı. Ancak bu proje maalesef fiiliyatta partizanlık olarak yürütülüyor” diye konuştu.

“HER ŞEY DEMOKRATİK YOLLARLA OLSUN”

AK Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, konuşmasında HDP’nin siyasette izlediği yolu eleştirdi.

Miroğlu, “HDP’nin uyguladığı siyaset, demokratik bir siyaset değil. Oyunu aldığımız insanların çocuklarını dağa gönderiyorsunuz, sizin niyetiniz belli. Her şey demokratik yollarla olsun. Bu seçim tabi ki yerel meselelerin konuşulacağı bir seçim ama içinde bulunduğumuz konjonktürü de bilmeniz gerekiyor. Türkiye bu birliktelikle yoluna devam edecektir. Ben sandıktan çıkmazsam savaş çıkarırım diyen partiler var. Türkiye iç savaş çıkarılacak bir yer değil” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA