Bengü Silifkelileri Coşturdu

Türk pop müziği sanatçısı Bengü, Silifke Uluslararası Kültür Haftası kapsamında konser verdi.

Bengü Silifkelileri Coşturdu
Bu yıl 42.’si “Göksu Yılı” olarak düzenlenen Silifke Uluslararası Kültür Haftası kapsamında Anıt Meydanı’nda düzenlenen konsere çok sayıda hayranı katıldı.

"Yaralı", "Haberin Olsun", "Unut Beni", "Ağla Kalbim" ve albümlerindeki şarkılarını seslendiren Bengü’ye hayranları da eşlik etti. Söylediği şarkılarla izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan Bengü, her şarkısının sonunda uzun süre alkışlandı.

E ski ve yeni albümünde yer alan şarkılardan oluşturduğu repertuarı ile sevenlerinin karşısına çıkan Bengü, bazı şarkılarını ise hayranları ile birlikte söyledi.

Dansı ve sempatik tavırları ile hayranlarının beğenisini kazanan ünlü sanatçının sahnedeki enerjisi de gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bengü, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut 20-26 Mayıs tarihleri arasında ki etkinliklere Bengü konseri ile başladıklarını 21 Mayıs Edip Akbayram, 22 Mayıs Bedia Akartürk, 23 Mayıs Pinhani, 24 Mayıs Gökhan Türkmen, 25 Mayıs İrem Derici ve 26 Mayıs’ta Kubat gibi ünlü sanatçıları konuk edeceklerini belirtti.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Silifke’de kültür coşkusunun yaşanacağını ifade eden Mustafa Turgut, “Yıllardan bu yana kutladığımız her kültür haftamızda Silifke’mize özgü bir değeri ön plana çıkararak uluslar arası alanda tanıtımını yaptığımız çalışmalarda bu yılda yine Silifke’mizde “Göksu Yılı” olarak kutlamayı hedefliyoruz. Kültür haftamız yine halka açık ve ücretsiz olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA