AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Yavuzköy'de Kemençe İle Karşılandı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını kapsamında ziyaret ettiği Çarşıbaşı’nın Yavuz köyünde kemençelerle karşılandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Yavuzköy'de Kemençe İle Karşılandı
Sabahın erken saatlerin ilk önce Yoroz mevkiinde balıkçılarla beraber olan Balta öğleden sonra YavuzKöy’e giderek vatandaşlarla birlikte oldu. Coşkulu şekilde karşılanan Balta, karşılamada bulunan halk oyunu ekibiyle beraber horon oynadı.

Balta, daha sonra burada bir konuşma yaptı. Balta “Burası Trabzon’un en büyük mahallelerinden biri. Bu mahalle AK Parti’ye AK Parti iktidarına hem yerel seçimde hem de genel seçimde çok büyük destekler verdiğine şahidiz. Ben bu desteklerinizden dolayı, bu verdiğiniz güç ve kuvvetten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti’ye seçmenin teveccühü çok büyük. Gerçekten AK Parti’nin istikrar ve güven ortamının Türkiye için çok önemli olduğunu halkımız da bilincinde” dedi.

"Trabzon Türkiye’nin çimentosu olan bir şehir" diyen Balta "Böyle bir şehirden ben milletvekili adayıyım. Ama ben bu bölgede kendimi her zaman bu Yavuzköy’ün güzel insanları gibi hissediyorum. Seçim arefesinde yaklaşık iki ay gibi bir zamandır halkımızı dolaşıyoruz, halkımızla iç içe oluyoruz, sorunları görüyoruz. Hastanelerde insanlarımız memnun, genel manada yapılan hizmetlerden, yapılan şehirler arası yollardan, hava yollarından halkımız memnun. Bütün yapılan hizmetlerden, okullardan fiziki yerlerden memnun. Ama iki şey var karşımıza çıkan şuanda biri emekliler, emekli olup da çalışanlar ve büyük şehir olmadan önceki köy ve mahalle yolları. Ben muhtar arkadaşlarımla beraberim onların çektikleri sıkıntıları biliyorum. Mahallelerde özellikle araç kullanan vatandaşlarımız ve yolcu olarak şehre inmek isteyen vatandaşlarımızın zorluklarını biliyoruz. Biz burada gerçi daha öncede söylediğimiz şeyler var. Ama şunu söylemek istiyorum bu iktidar, AK Parti hiçbir zaman bu insanları yanıltmadı. Verdiği sözlerin her zaman arkasında durdu. Belki biraz zaman alabilir. Ama verdiği sözleri tuttu. Trabzon’da ve Türkiye’de gezdiğimiz gördüğümüz milletimizin desteği, milletimizin sevgisi AK Parti iktidarına devam ediyor, güç ve kuvvet veriyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA