AK Parti Pınarbaşı İlçesinde İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanlığı Kastamonu Milletvekili adaylarının katılımı ile istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Pınarbaşı İlçesinde İstişare Toplantısı Düzenledi
Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kastamonu Milletvekili adayı Av. Metin Çelik, Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu, il yönetim teşkilatı, Pınarbaşı AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler vererek toplantıya katılan vekil adaylarına, il ve ilçe yönetim üyelerine, muhtarlara ve katılımcılara teşekkür etti.

"PINARBAŞI’NDAN EMİNİZ"

Belediye Başkanı’nın açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Çelik, Pınarbaşı’nın diğer ilçelerden çok farklı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Önceki seçimlerde aldığımız oylardan daha fazlasını alacağımıza eminiz. Niye eminiz çünkü Pınarbaşı’na katkı oldu diyebileceğimiz ve yaptığımız hizmetler gibi hizmetlerimizi arttırarak karşılarına geldik. Pınarbaşı’nda yaptığımız hedeflediğimiz işler büyük işler. Biz devlet olarak, hükümet olarak bu hizmetleri yapabilecek aşamaya geldik. Bundan sadece 12 yıl önce bunların adını bile anamazdık. Pınarbaşı’nda yaptığımız hizmetleri söylemeyi unutuyoruz. Dere ıslahının yapılması, kanalizasyonun tüm mahallelerimizi eksik olan kısımlarını büyük bir yatırımla 3 trilyon liralık bir yatırımla hayata geçireceğiz. Büyük işlerin arefesindeyiz. Horma Kanyonu yoluna ciddi bir para ayrıldı. Şu an ihaleleri için hazırlıkları yapılıyor ve hayata geçirilecek. Önceden Kastamonu dahil tüm ilçelerde yılda 40 km asfalt yapılıyordu. Biz 12 yılda 1500 km ’den fazla asfalt yaptık. Bu sene hedeflediğimiz, parasını ayırdığımız, 400 km asfalt yapacağız. Bunun 50 km’si geçen yıl Pınarbaşı’nda füller yapılan köylere olacak. Muhalefete sesleniyorum. Sizin bir yılda Kastamonu’da ve tüm ilçelerde yapamadığınızın iki mislisini biz bir yılda Pınarbaşı’nda yapmayı hedefliyoruz ve yapacağız inşallah. AK Parti tek başına tekrar iktidar olacak. Kamuoyu yoklamalarında belli % 50 ’ye yakın oyumuz var. Ama muhalefet oylarını sadece bir iki puan arttırmak için ve genel başkanlıklarını korumak için sizin gözünüzü boyamaya devam ediyorlar. Türkiye’nin milli yıllık gelirinin yarısı kadar 200 küsür milyar kadar yıllık vaatte bulunuyorlar. Böyle bir şey var mı? Bunu nasıl yapacaksınız ? Bugün Türkiye’de baş örtüsü diye bir mesele kalmadı. Bundan 12 yıl önce üniversiteye kapıdan bile giremiyordu baş örtülü kardeşlerim. Biz bu millete yapılan eziyetleri asla unutturmayız. Biz bunları yaşadık ve milletimiz asla unutmayacak. Kastamonu’ya çok ciddi yatımlar yapıyoruz. Havalimanını yaptık geçen hafta ikinci havayolu şirketi uçmaya başladı.

Ilgaz tüneli bizim için çok büyük bir yatırım ve biz bunu da faaliyete geçiriyoruz. 530 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nin Şubatta kaba inşaatı bitti bir yıl sonra hizmetinizde olacak. Çok güzel ve donanımlı, içinde kanser tedavisinden açık kalp ameliyatına kadar hepsi yapılacak. Milliyetçilik, milletine en fazla hizmet edendir. En fazla milliyetçi parti AK Partidir. Doğuda da vardır, Batıda da vardır, Karadenizde de vardır , Akdenizde de vardır Türkiye’nin 81 vilayetinde vardır. Biz hizmet milliyetçisiyiz. Siz bizim arkamızda durdukça, millet bizim arkamızda durdukça bizim hizmetimiz bitmez. Bizi iki vekil değil ,üç vekil gönderin daha fazlasını yapalım. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve sizi Allah’a emanet ediyorum."

Yapılan yemek ikramının ardından milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile toplantıya devam ettiler.
Kaynak: İHA