AK Parti Milletvekili Adayı Özkaldı Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı, Başmakçı ve Dazkırı ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Özkaldı, “Afyonkarahisar halkına hizmet borcumuz var. Bu borcu ödemek için yola çıktık” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Özkaldı Açıklaması
Özkaldı, Sandıklı, Başmakçı ve Dazkırı ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Dazkırı’ya geçen Özkaldı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı 19 Mayıs kutlamalarına katıldı.

Gençlerin hazırladığı etkinliği izleyen Özkaldı, “Gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Yeni Türkiye’yi gençlerimizle birlikte kuracağız. 2002 yılı öncesi bizim çektiğimiz sıkıntıları genç kardeşlerimiz çekmeyecek” diye konuştu.

Başmakçı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Özkaldı, “Esnaf ve sanatkarın yanında yer alan hükümetlerimiz, esnafımıza nefes aldıracak düzenlemelerde bulundu” diye konuştu.

Başmakçı ilçesinde AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Bozbaş tarafından karşılanan milletvekili adayı Özkaldı, Başmakçı’ya bağlı köyleri ziyaret etti. İlçe Yönetimi Kurulu üyeleri ile İl Genel Meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Özkaldı’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başmakçı’ya ve köylerine DSİ Genel Müdürlüğünü görevi boyunca yaptığı çalışmalardan bahseden Özkaldı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Afyonkarahisar’a hizmet yağdığını dile getirdi. Özkaldı, “Afyonkarahisar halkına hizmet etmek için yola çıktık. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun söylediği gibi Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasında şehrimize yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağız. Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza hizmet borcumuz var. Bu borcu ödemek için yola çıktık” diye konuştu.

Başmakçı ve Dazkırı ziyaretlerinin ardından Sandıklı ilçesine geçen Özkaldı, ilçe merkezindeki seçim çalışmalarının ardından köyleri ziyaret etti.
Kaynak: İHA