AK Gençlerden Baybatur'a Sevgi Seli

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Soma’daki ziyaretlerini tamamladıktan sonra Manisa’ya dönen AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, AK Partili gençler tarafından Manisa girişinde coşkuyla karşılandı.

AK Gençlerden Baybatur'a Sevgi Seli
AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmasıyla birlikte AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan, daha sonra da İl Başkanlığı yapan, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, AK Partili Gençler tarafından Manisa girişinde “İçimizden biri, Gençliğin Sesi” sloganları eşliğinde coşkuyla karşılandı.

AK Partili gençler, "O bizim abimiz. O içimizden biri. O gençliğin sesi. Onun hedefi de var edebi de. Onu Ankara’ya göndermek bizim boynumuzun borcu. Bu daha bir başlangıç. Allah’ın izni aziz milletimizin teveccühü ile milletvekili seçildiğinde Ankara’ya daha çok katılımlı, daha coşkulu daha muhteşem bir şekilde uğurlayacağız." diye konuştular.

Gençlerin karşılamasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Baybatur ise, “Seçim çalışmalarında bulunmak üzere gittiğimiz Soma ilçemizde ziyaretlerimizi tamamlayıp Manisa’ya dönerken, gençlerimizin Manisa girişinde karşılama yapacakları yönünde bilgi aldım. Şahsen böyle bir karşılama yapmamalarını istememe rağmen, gençlerimiz ısrarla karşılama yapacaklarını söylediler. Bu kutlu davamızın öncüsü ve savunucusu olan aziz milletimizin kurmuş olduğu AK Parti’de kurucu İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olmamdan dolayı, gençlerimiz şahsımı kendi içlerinden birisi olarak gördükleri için böylesi coşkulu bir o kadar da heyecanlı bir karşılama yaptılar. Ben inanıyorum ki bu coşku, bu heyecan bu ruh devam ettiği sürece kazanamayacağımız hiç bir zafer yoktur. Allah onlardan razı ve memnun olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA