Tolga Çevik'in Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü komedyen ve oyuncu Tolga Çevik’in bir süredir kaldırıldığı hastanede tedavi gören babası, avukat Çetin Çevik son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Tolga Çevik’in kayınbiraderi ünlü komedyen Cem Yılmaz da katıldı.

Bir süredir yoğun bakımda olan Tolga Çevik’in babası Çetin Çevik, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Çetin Çevik için Üsküdar’da bulunan Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Tolga Çevik ve eşi Özge Çevik, kız kardeşi İpek Çevik Selet ve eşi İnanç Selet, annesi Reyhan Çevik, Cem Yılmaz, Cem Boyner ve Turgay Kıran, müzisyen Özer Atik ve sevenleri katıldı.

Çevik ailesi, kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Çetin Çevik’in sevenleri cenaze töreninde uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan cenaze nazmının ardından Çevik’in tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına yerleştirildi.

Çetin Çevik’in dünürü olan Cem Yılmaz’ın babası Arif Yılmaz, “Dünürüm vefat etti. Hepimizin başı sağolsun. Üzgünüz, diyecek bir şey yok” dedi.

Çetin Çevik, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi.
Kaynak: İHA