Cesedinin Bulunduğu Yerin Müdavimi Çıktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün Titreyengöl mevkiinde cesedi bulunan 32 yaşındaki Gökalp Uludoğan’ın hayatını kaybettiği bölgeye sık sık gittiği anlaşıldı. Bölgenin adeta müdavimi olan Uludoğan’ın boğulduğu yerde çekilen ve arkadaşları tarafından daha önce facebook’ta paylaşılan fotoğrafları ortaya çıktı.

Cesedinin Bulunduğu Yerin Müdavimi Çıktı
Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde bulunan Titreyengöl çevresinde devriye görevi yapan Manavgat Belediyesi özel güvenlik elemanları, dün Titreyengöl Yatırımcılar Birliği’nin arka kısmında suyun yüzeyinde erkek cesedi görünce, jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının gerekli incelemeleri yapmasının ardından 32 yaşındaki Gökalp Uludoğan’a ait olduğu belirlenen ceset, gölden çıkarıldı. Uludoğan’ın Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında iş yerine gelen ve kimliği belirlenemeyen 2 arkadaşıyla birlikte çıktığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı bildirilirken, ölü bulunduğu yere babasına ait kamyonet ile geldiği belirlendi. Olay yerine çağrılan Gökalp Uludoğan’ın babası, kardeşi ve nişanlısı sinir krizleri geçirdi. Uludoğan’ın yakınları, güvenlik güçleri ve 112 görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

BÖLGEYE BİRÇOK KEZ GELDİĞİ BELİRLENDİ

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Gökalp’in cesedinin bulunduğu bölgeye ilk kez gelmediği, hatta bölgenin müdavimi olduğu anlaşıldı. Arkadaşlarının facebook sayfasında bölgede çekilen fotoğrafları bulunan Gökalp Uludoğan’ın Titreyengöl mevkiine zaman zaman yalnız, bazen de arkadaşlarıyla gittiği öğrenildi.
Kaynak: İHA