Şehit Jandarma İçin Mevlid-İ Şerif'in Programı Yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi'nce şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül için Mevlid-i Şerif'in programı düzenledi.

Şehit Jandarma İçin Mevlid-İ Şerif'in Programı Yapıldı
Erzincan'da 2008 yılında terör örgütünün mayınlı saldırısında yaralanan ve 7 yıldır Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada şehit olan Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül için Sultandağı ilçesine bağlı Yakasenek beldesinde Mevlid-i Şerif'in programı düzenledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, burada yaptığı konuşmada, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Böyle acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Çoban, Şehit olan Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül'e Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Konuşmanın ardından Afyonkarahisar Müftülüğünde görevli imam hatiplerce şehit olan Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül'ün ruhuna ithafen Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak Mevlid-i Şerif ve dualar edildi.

Programa, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, İl Garnizon Komutan Vekili İstihkam Kıdemli Albay Celalettin Zorlu, Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA