Kurtulmuş Açıklaması 'O Karanlık Dönemler Geri Gelmesin'

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak "İnşallah Türkiye’de Anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla sizlerin AK Parti’yi iktidara getireceğine inanıyoruz" dedi.

Kurtulmuş Açıklaması 'O Karanlık Dönemler Geri Gelmesin'
Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, Gölköy ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayları Oktay Çanak, İhsan Şener, A. Nilgün Tomakin, Şakir Çoban ve AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ile birlikte Gölköy Otogarı’nda vatandaşlara seslenen Kurtulmuş, 7 Haziran seçimlerini işaret ederek, vatandaşların AK Parti’ye Anayasa’yı değiştirecek çoğunlukta oy vereceğini inandıklarını söyledi.



"KARANLIK DÖNEMLER GERİ GELMESİN"

Türkiye’nin 7 Haziran seçimleri ile karanlık ve zor dönemlerin geri gelmemesini istediklerini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Önümüzde 7 Haziran Genel Seçimleri var. İnşallah Türkiye’de Anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla sizlerin AK Parti’yi iktidara getireceğine inanıyoruz. Türkiye’deki bu gidişat artık geri gidişat olmasın, artık Türkiye’nin 1970’li yıllarda yaşadığı o zor, o karanlık dönemler geri gelmesin. Türkiye’de bir daha 27 Mayıslar, bir daha 12 Eylüller ve bir daha 28 Şubatlar olmasın. Türkiye 25 milyon dolar için IMF’nin karşısında elli takla atan bir ülke olmasın. Bu dönemlerin artık geride kalmasını istiyoruz" diye konuştu.

Türkiye’nin dünya milletlerine öncü olan bir ülke olma yolunda ilerlemesine devam etmesini istediklerini ifade eden Kurtulmuş, "Halkın hiçbir ferdinin bir diğerinden farkı olmadığı, herkesin eşit ve özgür Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olduğu bir Türkiye’ye doğru ilerlemek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve milletvekili adayları mitingin ardından Gölköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA