Başkanlar, Heyelan Bölgesinde İncelemede Bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede aşırı yağışlar sonrası farklı bölgelerde oluşan heyelan alanlarında incelemelerde bulundular.

Başkanlar, Heyelan Bölgesinde İncelemede Bulundu
1 Mayıs işçi bayramında mesailerini Kartepe’deki heyelan bölgesinde inceleme yaparak geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bölgedeki vatandaşların sıkıntılarının en kısa sürede giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Yerleşim yerleri ve ulaşım alanlarının olumsuz etkilendiği heyelan bölgelerinde yaşanan sıkıntının çözüme kavuşturulması adına Başkanlar Karaosmanoğlu ve Üzülmez, Uzuntarla, Eşme ve Maşukiye’de incelemelerde bulundular. Heyelan bölgelerinde daha fazla toprak kayması yaşanmaması için suya doyan alanları gezen Başkan Karaosmanoğlu, gereken çalışmaların ivedilikle başlatılması için ekibine talimat verdi.

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaların bir an evvel başlaması için telefonda görüştüğü ekibinden sıkıntının tekrar yaşanmaması için gereken hassasiyeti göstermelerini de istedi. Uzuntarla Mahallesi’nde yerleşim yerlerinde oluşan heyelanın izlerini de yerinde gören başkanlar sırasıyla Eşme Mezar yolu ve Maşukiye’nin Alabalık Vadisi’ni incelediler.
Kaynak: İHA