Başkan Gümrükçüoğlu Açıklaması 'Bu Seçimden Daha Da Güçlenerek Çıkacağız”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Şalpazarı ilçe teşkilatında parti yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinin Türk milletinin istiklal seçimi olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “13 yıl boyunca her seçimden olduğu gibi bu seçimden de daha da güçlenerek çıkacağız” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu Açıklaması 'Bu Seçimden Daha Da Güçlenerek Çıkacağız”
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekretervekili Cengiz Çolak, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Şalpazarı’na her zaman özel önem verdiklerini ifade ederek, “Daha büyükşehir olmadan, Trabzon il belediyesiyken, Şalpazarı bizim hizmet alanımızda değilken buraya gönderdiğimiz malzemeyi inanın hiçbir ilçeye göndermemişizdir. Şalpazarı her şeyiyle gönlümüzde ayrı yeri olan bir ilçedir” ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak 20 milyon TL’lik betonlama ihalesi yaptıklarını ve Trabzon’un tüm ilçelerinde betonlama çalışması gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, bu kapsamda Şalpazarı’na 720 bin TL’lik pay ayrıldığını vurguladı. Gümrükçüoğlu, “Şalpazarı’nda nerelerin betonlanacağını tespit ettik. Kısa süre içinde betonlama çalışmasına başlayacağız. İnşallah Şalpazarı için bu parayı 1 milyon TL’ye çıkarma çabası içinde olacağız. Bunun yanında tüm ilçelerimizde olduğu gibi Şalpazarı’mızda asfaltlama çalışması da yapacağız. Trabzon il geneli ile büyükşehir olmanın faydalarını görmeye başlamıştır. Bu çalışmalarımız tüm ilçelerimizde her yıl tekrarlanacak ve böylelikle bu dönemim sonunda Şalpazarı gibi tüm ilçelerimizde yol sorunları önemli ölçüde ortadan kaldırılmış olacak” şeklinde konuştu.

Kış aylarında Şalpazarı’nda sel ve heyelan yaşandığında Büyükşehir Belediyesi olarak seferberlik ilan ettiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, o dönemde yapılan çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan olumsuzlukların haberini alır almaz Vali Öz ile birlikte hemen Şalpazarı’na geldiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Biz hemen bu güzel ilçemize geldik. Adeta seferberlik ilan ettik. Tüm iş makinelerimiz burada çalışacak ve çalışmalar tamamlanmadan hiçbir iş makinemiz geri dönmeyecek diye talimat verdik. İş makinelerimiz günlerce burada çalıştı. Hemen Karayolları Genel Müdürümüz ile temasa geçtik ve Karayolları ağında olan ana yol için ihale sürecini başlattık. Çok şükür Şalpazarı için yapmamız gerekenleri yapmış olmanın huzuru içindeyiz” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu seçim ülkemizin istiklal seçimidir. Ve partimiz 13 yıl boyunca tüm seçimlerden olduğu gibi bu seçimden de güçlenerek çıkacaktır. Çünkü halkımız her şeyin farkındadır. AK Parti’nin bu ülkeyi hangi şartlardan alıp nerelere getirdiğini herkes çok iyi bilmektedir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, konuşmaların ardından Şalpazarı’nın mahalle muhtarlarıyla tek tek görüşerek taleplerini dinledi. Muhtarların tüm taleplerini tek tek not alan Başkan Gümrükçüoğlu son olarak parti teşkilatıyla bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kaynak: İHA