Başkan, 'Ereğli Bizim İlk Göz Ağrımızdır'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Ereğli’de vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Başkan, 'Ereğli Bizim İlk Göz Ağrımızdır'
Yerel yönetimlerde büyük reform değişikliğine gidilerek yerinden yönetime önem verilmesi, hizmetlerin her bölgeye eşit dağıtılmasıyla kalkınmanın önündeki engellerin kalktığını ve bunun ilk kıvılcımının da Karamürsel’in Ereğli beldesinden yıllar önce çıktığını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "2002 yılında yapılan mini seçimle yerel yönetimlerin ve merkezi siyasetin değişime uğrayacağı sinyalini halkımız net bir biçimde vermişti. Ülkemizde ki bu değişim insanımızın arzu ettiği bölge coğrafyasında daha güçlü bir Türkiye için önemli bir siyasi dönüşümdü. Siyaseti ve gerçekleri çok iyi okuyan milletimiz, Ereğli’den ülkemiz insanına ve tüm dünyaya net bir mesaj vermişti. Ezilen halkların tekrar ayağa kalkması ve belli ülkelerin iki dudağının arasında gelecek kaygısı yaşamaması için milletimiz gerekli dersi siyasilere ilk olarak Ereğli’den vermiştir. Bunun için Ereğli bizim ilk göz ağrımızdır" dedi.

Ziyaretlerde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve teşkilat üyeleri de hazır bulundular. Ereğli’de ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, "İlk günkü hizmet heyecanımız devam ediyor. Bunu da sizlerin bize verdiği sorumluluk duygusu ve aşkla yerine getiriyoruz. AK Parti Belediyeciliğinin ülkemizde ki ve Kocaeli’de ki ilk öncüsü Ereğli’ye karşı her zaman hoş bir muhabbet beslemişizdir" şeklinde konuştu.

Esnafa işlerinde bereket dileyen Başkan Karaosmanoğlu, engelli vatandaşlarımızla da yakında ilgilendi. Vatandaşların isteklerini ve temennileri dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, halkın verdiği destekten ötürü teşekkür ederken, bölgedeki ihtiyaçların tespit edildiğini bunlar için de gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisini vatandaşlara iletti.
Kaynak: İHA