Akgül, Şefaatli'de Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, Şefaatli ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Akgül, Şefaatli'de Esnafı Ziyaret Etti
Akgül, beraberinde AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Şefaatli İlçe Başkanı Cemal Saçan ve partililerle esnafı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Akgül, seçim sürecinin hızlandığını söyledi.

Haziran ayında yapılacak seçimin farklı bir atmosfere sahne olacağını ifade eden Akgül, "Ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da seçim çalışmalarımız olağan hızıyla devam ediyor. 7 Haziran milletvekili seçimleri önceki seçimlere nazaran daha farklı olacak. Vatandaşlarımız bu seçimde Türkiye'nin istikrarına oy verecek" dedi.

Yozgat'ta AK Parti'ye büyük bir teveccühün olduğunu belirten Akgül, "Yozgat son 12 yıldır AK Parti'nin en büyük destekçisi olmuştur. Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde de yine AK Parti'nin yanında olacaktır. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın teveccühü bunu çok net gösteriyor. Biz bu yola boş vaatlerle çıkmadık. Partimiz bugüne kadar ne söz vermişse yerine getirdi. Bundan sonra da getirecektir. Halkımızın karnı boş vaatlere tok. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi, onlar laf üretir AK Parti yapar. Biz laf siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA