AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar, Tonya İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında Tonya İlçesini ziyaret etti. Günnar, ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir terzide dikiş makinesinin başına geçerek, “Yeni Türkiye’nin elbiselerini milletimizle beraber dikeceğiz” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar, Tonya İlçesini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, Tonyalı hemşehrileri ile buluştu. Günnar, ziyaretleri sırasında uğradığı terzide, dikiş makinesine geçti, kumaşları işledi. Günnar, Yeni Türkiye’nin elbiselerini milletle beraber dikeceklerini söyledi.

Günnar, seçim ziyaretini Tonya İlçesi ile sınırlandırmayarak, ilçenin İskenderli, Melikşah ve Hoşarlı Mahallerine de giderek, burada vatandaşlarla buluştu. Günnar, vatandaşlarla sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi. Günnar, “AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında oldu ve olmaya da devam edecek. Tonya ilçemizi, Büyükliman bölgemizi ve ilimizi daha da geliştirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Günnar, “Dünya perişan durumdayken, Trabzon ve Türkiye ekonomik çalkantılara rağmen dimdik ayakta durabiliyor. İstikrarlı bir hükümetle birlikte, milletin vermiş olduğu güçle, çevremizdeki ülkeler perişan durumdayken, AK Parti iktidarı, Türkiye’de yüzde 50’lik desteği aldığı için ayakta duran bir liderle birlikte, karıştırılamıyor. PKK’sı ile İŞİD’i ile veya benzeri çalışmalarla Türkiye’yi bitirmeye çalışanlar, Güçlü Türkiye ile emellerine ulaşamadılar. Biz güçlüyüz, ama daha güçlü olmamız gerekiyor. AK Parti, sosyal demokratları da, ülkücüleri de, milli görüşçüleri de, kucaklayan bir kitle partisidir. Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlar bitmeyecek, devam edecek. Oyunların işe yaramaması için biz sizlerden biraz daha güç ve destek istiyoruz. Hepimiz kardeşiz. Sosyal demokrat, ülkücü, milli görüşçülerden de destek istiyorum. Sizlerin desteği ile bu oyunları bozacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA