Yarım Milyon Kitap Bu Fuarda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı, yayınevleri ve sahaflarda bulunan kitap sayısıyla da rekor kırıyor.

Yarım Milyon Kitap Bu Fuarda
350 yayınevi, 42 sahaf ve 67 STK’nın yer aldığı kitap fuarında stantlarda yarım milyondan fazla kitap bulunuyor. Hikaye, roman, şiir, ansiklopedi, ilmihal dahil her alandan kitabın bulunduğu 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda üstelik 1 TL’den başlayan fiyatlarla kitap bulmak mümkün.

Her yıl artan ziyaretçi sayısıyla ön plana çıkan Kocaeli Kitap Fuarı bulundurduğu kitap sayısıyla da dikkat çekiyor. 350 yayınevinin stant açtığı kitap fuarında bulunan kitap sayısı birçok kütüphaneden fazla. Kütüphanede kitaplar ziyaretçilere sırtını dönerken Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki kitaplar ziyaretçileri adeta okumaya davet ediyor.

42 sahafın da yer aldığı Kocaeli Kitap Fuarı’nda aradığınız tüm kitapları bulabilirsiniz. Necip Fazıl’dan Mehmet Akif’e, Nazım Hikmet’ten Sabahattin Ali’ye, Yaşar Kemal’den Orhan Veli’ye yerli ve yabancı birçok yazarın kitabını bu fuarda alabilirsiniz. Bu fuarda herkes için kitap mevcut öğrenciler için sınav ve kişisel gelişim kitapları, anneler için çocuk bakımı ve yemek kitapları akademisyenler için ansiklopediler. 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda satılan kitapların yerine her gün yayınevleri tarafından yenileri geliyor.
Kaynak: İHA