Karaaslan Açıklaması 'AK Parti Tarih Yazmaya Devam Edecek'

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti, son 12 yılda bir tarih yazdı. İkinci atılım döneminde de yazmaya devam edecek" dedi.

Karaaslan Açıklaması 'AK Parti Tarih Yazmaya Devam Edecek'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan seçim çalışmalarını Asarcık ilçe merkezinde ve mahallelerde sürdürdü. Karaaslan’a İl Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Moral ve İlçe Başkanı Hami Karakaş eşlik etti.

Çiğdem Karaaslan ilçeye gelişinde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Karaaslan, parti binasında yapılan toplantının ardından ilk olarak ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İşyerlerini tek tek gezen Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Karaaslan’a gül hediye eden bir esnaf, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Ardından mahalle gezileri yapan Karaaslan, Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri yolunda 7 Haziran seçimlerinin önemine değindi.

Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte ülkede yeni bir dönem başladığını hatırlatan Karaaslan, "Bu dönem, milletimizin uzun süredir beklediği değişim ve dönüşümlerin sağlanması için sağlam bir siyasi zemin oluşturmuş, devlet ile milleti yeniden buluşturmuş ve bütünleştirmiştir. 7 Haziran seçimleri, güçlü ve yeni Türkiye’nin inşasında ikinci atılım döneminin başlangıcı olacaktır. Yeni Türkiye, insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, tabuların yıkılıp yasakların kaldırıldığı, daha demokratik, her alanda kaliteye odaklanmış bir dönemi ifade etmektedir. Her zaman olduğu gibi Milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

"12 yıldır devam eden reformların ve dönüşümlerin, daha üst seviyelere çıkarılması için 7 Haziran seçimleri önemli bir milat olacaktır" diyen Karaaslan, "7 Haziran seçimleri, bir millet hareketi olan AK Parti’nin tüm milletimiz ile birlikte geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yürüme seçimdir. Son 12 yıldır atılan sağlam temellerin üzerinde nitelikli, özgüvenli, dünya çapında Yeni Türkiye vizyonu yükselecektir. AK Parti, son 12 yılda bir tarih yazdı. İkinci Atılım döneminde de yazmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA