Başkan Yılmaz'a Mezun Olduğu Liseden Fotoğraf Sürprizi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuzmayıs Lisesi Mezunları Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Pilav Günü etkinliğine katıldı.

Başkan Yılmaz'a Mezun Olduğu Liseden Fotoğraf Sürprizi
Kendisi de Ondokuzmayıs Lisesi’nden mezun olan Başkan Yılmaz, pilav gününde yıllar önce aynı sınıfı paylaştığı arkadaşlarıyla karşılaşınca duygulu anlar yaşadı. Sınıf arkadaşlarıyla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte 80. Yıl Kütüphanesi’nde organize edilen fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Sergiyi gezen Başkan Yılmaz, lise yıllarındaki fotoğraflarını görünce çok şaşırdı. Vali Şahin’e fotoğraflarını gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, geçmişi bir kez daha yad etti.

Sergide yer alan fotoğraflardan diğeri ise herkesin dikkatini çekti. Sanatçı Orhan Gencebay’ın okulun bir etkinliğinde saz çalarken çekilmiş fotoğrafını gören Samsun Valisi İbrahim Şahin, cep telefonu ile fotoğrafı çekti. Başkan Yılmaz ise Vali Şahin’e Gencebay’ın müziğe olan merakının lise çağlarında başladığını hatırlattı.

Açılışta CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan ile İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de hazır bulundu.
Kaynak: İHA