Yalova İl Özel İdare'den Eğitime Tam Destek

Yalova İl Özel İdaresi, 6 okul için konferans salonu düzenlemesi, projeksiyon cihazı ve ses yayın sistemi kurulması için harekete geçti. İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, okulların ihtiyaç ve taleplerini değerlendirip gerekli çalışmaları yaptıktan sonra birçok okula konferans salonu malzemesi yardımı yapıldığını söyledi.

Yalova İl Özel İdare'den Eğitime Tam Destek
Başkan Demirel, “İsmetpaşa Mazlum Palabıyık Orta Okulu’na 100 adet, 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu’na 93, Armutlu Avukat Necati Toker Ortaokulu’na 80 adet, Çınarcık Gülkent Ortaokulu’na 220 adet, Mevlana Ortaokulu’na 81 adet, Saffet Çam Ortaokulu’na 108 adet olmak üzere toplam 682 ROM konferans koltuğu temini yapılacak. Mevcut okullara ise 5 adet sahne perdesi, 6 adet projeksiyon perdesi, 6 adet kürsü, 6 adet ses sitemi, 6 takım projeksiyon cihazı takılacak. Bunun için gerekli ihaleye çıkıldı en kısa sürede bu okullarımızın eksikleri giderilecek. Eğitime büyük önem veriyoruz. Bu anlamda okullarımıza desteklerimiz sürecek ve öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim standardı içerisinde eğitim ve öğretim görmeleri sağlanacak" dedi.

Demirel, ayrıca Koruköy İlköğretim Okulu için 40 bin lira bütçe ayrıldığını ve çelik konstrüksiyondan kapalı spor salonu yapılacağını ifade etti.

Kaynak: İHA